Internet-Marketing-Revolutie
31 minuten leestijd

Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Jacko Meijaard Review + Mijn Ervaring

Door: Simon Groothart
2 december 2020

Is de Affiliatie Marketing Revolutie van Jacko Meijaard betrouwbaar?

De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus waarmee Jacko Meijaard je de hoop geeft dat online geld verdienen mogelijk is. Maar is dit ook echt zo?

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review neem ik je mee in mijn ervaring met deze cursus. Je komt te weten wat de AMR precies inhoudt, wat je ermee kunt bereiken en wie de persoon achter het creëren van deze cursus precies is.

Zo weet je aan het eind van deze tekst precies wat je van de Affiliate Marketing Revolutie mag verwachten en of het echt iets voor jou persoonlijk is.

Laten we beginnen bij het begin; het concept affiliate marketing.

Waarom zou je beginnen met Affiliate Marketing?

Zoals de naam al aangeeft, staat het concept affiliate marketing centraal in de Affiliate Marketing Revolutie. Maar wat is dit nu eigenlijk?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij je andere producten promoot en op basis van commissies inkomsten verdient. Dit houdt dus in dat je zelf geen producten hoeft te maken om toch online geld te verdienen. Een van de grootste voordelen van Affiliate Marketing vind ik wel dat je een passief inkomen kunt opbouwen wat jaren later nog geld blijft opleveren.

Hoe dit kan? Wel, door online vastgoed te creëren. Een blog is daar een voorbeeld van. Maar dat kan ook een webshop zijn. Door op die website producten en diensten te promoten kun je commissie verdienen. Dit werkt eenvoudig. Als jij enthousiast bent over een product dat je onlangs hebt gebruikt, dan schrijf je daarover jouw ervaringen. En je plaatst een link naar een andere websites die dit product verkoopt. Wanneer iemand via jouw website op de pagina van de producteigenaar komt en daar het product koopt krijg jij een commissie. Dat kan een vast bedrag zijn of een percentage over de omzet. Stel je voor als je een website hebt met duizenden bezoekers…. Dit verdienmodel is dus enorm schaalbaar.

Naast het voordeel van schaalbaarheid zijn er nog andere voordelen zoals:

 • Minimale investering nodig
 • Uitermate geschikt voor beginners in online marketing
 • Mogelijkheid tot opbouwen passief inkomen
 • Niet locatiegebonden
 • Eenvoudig starten en enorm schaalbaar
 • Geen ergernissen omtrent retourzendingen etc…

Zo is het in de basis dus bijvoorbeeld mogelijk om een blog te beginnen en daarop producten te promoten die voor affiliate marketing doeleinden beschikbaar zijn. Maar hoe kom je dan aan producten om te promoten?

Wat is affiliate marketing precies?

Je vraagt je misschien al langer af wat affiliate marketing nou precies is. Ik zal het kort even uitleggen.

Affiliate Marketing is niets anders dan het promoten van producten die waarmee jij goede ervaringen hebt gehad en dus eigenlijk aan andere mensen aanbeveelt. Een logische manier hiervoor is dat wanneer jij een blog hebt over jouw passie dat je dan zo af en toe naar een product verwijst dat je onlangs testte of hebt gebruikt. Omdat jij een goede ervaring deelt zal de eigenaar van het product of dienst jou belonen met een commissie. Wel zo eerlijk toch?

check hieronder ook even de korte video van Jacko:

Affiliate netwerken

Ideeën voor producten om te promoten vind je op een affiliate netwerk. Voorbeelden van affiliate netwerken zijn PayPro , Daisycon en Tradetracker. Op deze affiliatenetwerken bieden adverteerders hun producten en diensten aan. En deze producten en diensten kunnen door de publisher (=affiliate) gepromoot worden. Dus naast de publisher (=affiliate) zijn er dus nog twee andere partijen betrokken namelijk de adverteerder en het affiliatie netwerk. 

Om dus geld te gaan verdienen met affiliate marketing zal jij je dus moeten aanmelden bij zo’n affiliate netwerk. Je zult dan wel eerst een domein geregistreerd moeten hebben en daarop een website hebben staan. Deze hoeft niet volledig gevuld te zijn. Een wordpress thema installeren is al voldoende.

Je meldt je met jouw website bij een affiliate netwerk aan. Als je geaccepteerd bent dan krijg je een persoonlijke affiliatelink. Deze link gebruik je om te verwijzen naar een product of dienst op dat affiliatenetwerk. Als een bezoeker op je website op deze link klikt en een product van de adverteerder aanschaft dan krijg jij hiervoor een vergoeding, ook wel commissie genoemd. Deze commissie verschijnt op je accountsaldo.   

Starten met affiliate marketing is laagdrempelig

Online geld verdienen met affiliate marketing heeft een enorme aantrekkingskracht. De bovengenoemde voordelen zijn perfect voor mensen die zonder uitgebreide kennis toch een inkomen willen opbouwen.

Aangezien deze inkomstenbron grotendeels passief gaat zijn, zijn de mogelijkheden oneindig. Maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Want je zal er in het begin veel TIJD & MOEITE in moeten steken om je online business van de grond te krijgen. Net als iedere business is het vallen en opstaan. Maar als het balletje eenmaal gaat rollen wordt het echt leuk. Want op termijn kun je veel meer verdienen dan een salaris bij een vaste baan. Maar daarvoor is wel doorzetten en volharding vereist! Ben jij geen opgever en ben je leergierig? Geeft het dan een kans en start met de Affiliate Marketing Revolutie!

De Affiliate Marketing Revolutie is de meest bekende cursus met betrekking tot affiliate marketing in Nederland. Vandaar ook dat dit voor veel mensen de eerste diepgaande kennismaking is met dit concept.

En dat allemaal dankzij Jacko Meijaard, die ooit zelf begon met op deze manier online geld verdienen. Deze kennis stopte hij in een cursus, die hij nu met jou wilt delen.

LET OP: JACKO MAAKT GEBRUIK VAN EEN HOGE KORTINGSPAGINA. VIA DEZE PAGINA BETAAL JE NIET €247 VOOR DE CURSUS MAAR SLECHTS €47 ALLEEN VOOR DE LEZERS VAN LAPTOPLIFESTYLE IS JACKO BEREID DEZE EENMALIGE EN TIJDELIJK KORTING TE VERSTREKKEN. GA DIRECT NAAR DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE KORTINGSPAGINA >>

Wie is Jacko Meijaard?

jacko Meijaard spreken openbaar

Graag vertellen wij je meer over de achtergrond van Jacko Meijaard. Daarbij gaan we in op “zijn verhaal”, zijn website en zijn product namelijk “De Affiliate Marketing Revolutie”.

Het verhaal van Jacko Meijaard

De achtergrond van Jacko Meijaard is een hele interessante. Het is er één waar veel mensen zichzelf in herkennen.

Jacko heeft namelijk de HBO-studie Journalistiek gevolgd in Utrecht, maar besefte daarna al snel dat hij het bekende ‘9 tot 5’-leventje maar niks vond.

Het was zelfs al gedurende zijn studie dat hij op zoek ging naar andere manieren om geld te verdienen. Het vooruitzicht van een leven lang werken voor iemand anders stond hem absoluut niet aan.

En zo begon de grote zoektocht.

Na een tijdje maakte hij kennis met affiliate marketing. Net als voor zoveel mensen geldt, was het in het begin vooral een kwestie van leren, testen, leren en nog eens testen. Het duurde dan ook een tijdje voordat hij zijn eerste commissie wist te maken.

Maar op dat moment realiseerde hij zich iets..

Als je 1x een commissie kunt verdienen, dan is dit ook 10x mogelijk. En als 10 commissies mogelijk zijn, dan moet 100 ook te doen zijn. Zodra je het concept snapt, gaat er een wereld voor je open.

Vanaf die 1e commissie wist Jacko dat affiliate marketing helemaal zijn ding was. Het was slechts een kwestie van meer leren, opschalen en door blijven testen.

Het duurde dan ook niet lang voordat Jacko Meijaard duizenden euro’s per maand wist te verdienen. Hij sleepte de ene na de andere commissie binnen en bleef steeds verder uitbreiden, wetende dat het grotendeels passief verliep.

Gezien de grote succes die hij zelf wist te behalen, vond hij het niet meer dan logisch om zijn kennis met anderen te gaan delen. Immers verdiende hij op dat moment meer dan genoeg geld om er zelf van te leven. Dat vele mensen al affiliate marketing toepassen kun je zien in onderstaande video. Dit is een sfeer impressie van een bijeenkomst van mensen die de affiliate marketing revolutie hebben gekocht en succesvol toepassen.

 

 

De website van Jacko Meijaard – Internetsuccesgids.nl

De Internet Marketing Succes Gids is de naam van de blog en waarvan Jacko Meijaard eigenaar is. Op deze website wordt veel interessante info gedeeld omtrent affiliate marketing. Veel informatie waar je zeker wat aan hebt als je start met affiliate marketing. Ook is er een forum gedeelte op de website. Daar kunnen studenten van Jacko berichten plaatsen over hun ervaringen en problemen waar zij tegen aan lopen. Je hebt echter alleen toegang tot het forum wanneer je de Affiliate Marketing Revolutie hebt gekocht…

De affiliate Marketing Revolutie

Dit is HET product wat iedereen zou moeten hebben die start met affiliate marketing. Dit betreft een echte DOEN videocursus waar je letterlijk over de schouder van Jacko meekijkt hoe je een website vanaf zero opzet tot duizenden euro’s per maand. De deelnemers die hier serieus mee aan de slag gaan, zijn dan ook regelmatig op het forum te vinden. En ook op verschillende meetings zoals je kunt zien in bovenstaande video. Het voordeel is dan ook dat je in een inspirerende omgeving terecht komt die je gaat helpen doorzetten. Ook als het even tegenzit. Verderop lees je hoe deze cursus in elkaar steekt en wat je kunt verwachten.

Het succes van de Affiliate Marketing Revolutie

De successen die Jacko heeft behaalt kwamen niet zomaar aanwaaien. Hij heeft er hard voor moeten werken. Want als sinds 2011 is hij bezig met affiliate marketing. Hij heeft tot wel 100 websites opgezet en gerund. Tegenwoordig heeft hij veel minder websites. Hij bouwt nu echte merken op die een autoriteit kunnen worden in hun niche. Dat worden dan websites die richting 10k per maand gaan.

Nu er minder websites zijn heeft hij meer tijd over om andere mensen te leren hoe zij succesvol kunnen worden met affiliate websites. Daarom is hij de website internetsuccesgids.nl gestart. Op die manier kan hij de vele vragen die hij kreeg omtrent affiliate merketing voor veel mensen beantwoorden. Tegelijkertijd is hij begonnen met de ontwikkeling van  de cursus Affiliate Marketing Revolutie. 

Intussen heeft hij al honderden mensen met deze cursus geholpen om een fulltime online inkomen op te bouwen. Zijn methode is zodanig populair geworden, dat er door het Algemeen Dagblad zelfs een compleet artikel aan hem is besteed.

 

Tot op de dag van vandaag helpt Jacko mensen door middel van zijn cursus, het bijbehorende forum, podcasts en zijn eigen Youtube kanaal. Vooral zijn podcast is de moeite waard om te volgen. Hij heeft het daar veel over zijn persoonlijke ontwikkeling, met onder andere over zijn falen, tips over hoe je omgaat met bepaalde situaties, opschalen, uitbesteden en nog veel meer!

Affiliate Marketing Revolutie: inhoud van de cursus

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalig en zeer uitgebreide videocursus. Middels deze videocursus ga jij leren hoe jij online geld kunt verdienen op het internet met een website of blog.

Daar is geen vooropleiding voor nodig. Iedereen kan starten met Affiliate Marketing.

Maar als het zo gemakkelijk is, waarom doet niet iedereen het dan? Wel, het is zeker gemakkelijk om te beginnen. Maar meer dan 95% geeft op na 6 maanden. Je moet je beseffen dat een website niet van de één-op-andere dag 1000 bezoekers per maand aantrekt. Dat kost gewoon tijd. Want zonder bezoekers geen commissies!

Bedenk dat je de eerste twee jaar aan het bouwen bent aan jouw vastgoed imperium. In het begin gaat het langzaam. Maar op een gegeven moment zal het sneeuwbal-effect optreden. Dit betekent dat de inkomsten steeds sneller gaan toenemen. Het geheim hiervan is consistentie! ELKE DAG IETS DOEN AAN JE BUSINESS IS KEY!

Als je dat kunt dan zal de toekomst er voor jou rooskleurig uitzien. Op een gegeven moment zie je dat je geld kunt verdienen terwijl je andere dingen aan het doen bent. Jouw website is immers 24/7 toegankelijk voor bezoekers. En als het goed is willen zij iets van jou kopen!

Maar hoe ga jij dit leren? Want ik begrijp dat je heel nieuwsgierig bent naar dit verdienmodel. Daarom bespreek ik uitgebreid de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie in deze review. Na het lezen hiervan weet je precies wat je kunt verwachten en hoe het werkt.

De modules uit de Affiliate Marketing Revolutie

Als je toegang wilt tot de cursus dan ga je naar de website internetsuccesgids.nl en klik je op forum. Vervolgens klik je rechts boven op inloggen. Als je de cursus koopt krijg je ook nog een mailtje met alle inlog gegevens. Na het inloggen klik je op trainingen en daar  vind je de trainingen waar je toegang tot hebt.

Inmiddels is de cursus al een aantal keer herzien en flink uitgebreid. Want toen ik dit product een aantal jaar geleden kocht was het nog niet zo uitgebreid. Ik kocht versie 1.0 en inmiddels heeft Jacko een versie 4.0 gemaakt. De cursus is echt vele malen beter geworden. En veel uitgebreider! En de cursus is nog steeds niet duurder geworden!

Veel mensen vinden de cursus eigenlijk te goedkoop. De prijs kan dus elk moment verhoogd worden…!

Hieronder zie je de inhoud van de cursus zoals die er nu op dit moment uitziet! Vele andere reviews tonen helaas nog de oude info! (laatste update 13-5-2022).

inhoud affiliate marketing revolutie

De inhoud van deze cursus geeft al aan hoe uitgebreid deze cursus is! De cursus bestaat uit 7 modules en 6 instructievideo’s met een totaal van 63 video’s waarin jij stap voor stap gaat leren hoe jij affiliate marketing succesvol kunt toepassen!

Hieronder zal ik kort beschrijven wat je per module / onderwerp kunt verwachten.

Introductie: inspiratie en motivatie

Dit is niet voor niets de eerste module! Want in elke business zal je tegenslagen gaan ervaren. Ook in deze business! Omdat het zo gemakkelijk is om te beginnen starten veel mensen en stoppen als het even tegenzit. In deze module gaat Jacko je voorbereiden op het leven van een affiliate marketeer.

Vragen zoals “is het voor mij ook mogelijk?” of ” ik heb zo weinig tijd om dit naast mijn baan te doen”, of “ik heb geen geen geld om te investeren” zijn begrijpelijke vragen/stellingen. Deze vragen gaat iedereen zich op den duur stellen.

Weet dat je niet alleen bent en dat mensen dit proces al hebben doorlopen. Leer van hen!

Enkele video’s uit de cursus:
1. Het is ook voor jouw mogelijk
2. Denk niet in kosten
3. Stel regels aan jezelf

In totaal kun je 10 video lessen verwachten!

Module 1: Starten met Affiliate Marketing

Na de module “inspiratie en motivatie” komt “Starten met affiliate marketing”. Een boeiende module moet ik eerlijk zeggen. Hier gaat Jacko je precies vertellen wat je moet weten om ook daadwerkelijk je (eerste) affiliate business op te zetten en ook te laten slagen! 

Jacko bespreekt in de videolessen onder andere:

 • Wat affiliate marketing precies is
 • Hoe en waarom jij je moet aanmelden bij verschillende affiliate netwerken zoals Paypro en Daisycon
 • Welke producten je zou moeten gaan promoten
 • En hoe jij je eerste website online zet

Ik kan je alvast verklappen dat je een WordPress website gaat maken. WordPress is een content management systeem wat zorgt voor het fundament van een website. Als je wordpress op je hosting hebt geïnstalleerd is de volgende stap om een website thema te installeren. Dit zorgt voor het uiterlijk van de website. Je kunt kiezen voor het MarkeTheme dat is ontwikkeld door Jacko Meijaard. Of je kiest zelf een thema. Er zijn honderden thema’s om uit te kiezen. Ik gebruik zelf altijd het thema van Generate Press of Astra.

Het thema van Generate Press is gebruiksvriendelijk en bevat zeer eenvoudige code waardoor de snelheid van laden zeer hoog is. Voor Google erg belangrijk! Anyway ik wijk af van het onderwerp… 😉  Maar deze twee thema’s zijn wel een stuk goedkoper dan het MarkeTheme dus daarom noem ik ze even!

Module 2: Website inrichten

Een belangrijke module om de basis van je website goed te hebben! Hoe zet je nu een goede website op zonder toeters en bellen? Veel mensen zijn dagen tot weken bezig met het design van hun website. Terwijl dat dit juist de verkeerde focus is. Installeer eenvoudig weg wordpress op je hosting en installeer daarna een goed website Thema. Zo ongeveer 90% van je website is dan gereed.

Daarna is het zaak dat je een aantal basis instelling goed hebt staan, een duidelijke menu met categorieën hebt en wanneer je pagina’s of blogposts gebruikt. Dit leer je natuurlijk allemaal in de Affiliate Marketing Revolutie cursus!

Module 3: Hoger scoren in Google

Als je begint met affiliate Marketing is dit de belangrijkste module! Het hele idee van affiliate marketing is dat je content creëert over zaken waar mensen naar op zoek zijn. Je ontdekt in deze module de juiste manier om de achterhalen waar mensen naar op zoek zijn. Zo ontdekt ik dat het niet gaat over wat jij belangrijk vind over een onderwerp maar waar andere mensen naar op zoek zijn.

Als je dat eenmaal onder de knie hebt ga je leren hoe je blogberichten schrijft op de juiste manier en welke hulpmiddelen je het beste kunt gebruiken om beter vindbare teksten te schrijven. Het schrijven van goede aantrekkelijke titels is bijvoorbeeld belangrijk om mensen te verleiden JOUW content te gaan lezen.

Als je bezoekers weet aan te trekken met jouw content is het belangrijk om die bezoekers ook om te zetten in geld. Je gaat leren hoe je een verdienmodel toepast zodat bezoekers betalende bezoekers gaan worden!

Tot slot leer je meer over de opmaak van een blogpost en waarom afbeeldingen zo ontzettend belangrijk zijn.

Module 4: website live zetten

Vreemd dat dit pas in module 4 aan bod komt maar goed. Jacko zal daarvoor zijn redenen hebben. Ik had liever gezien dat website installeren en online zetten direct bij de start worden gedaan. Dan heb je de website maar staan en kan die geïndexeerd worden door Google. 

Deze module laat zien hoe jij jou eerste website online zet. Je registreert een domein, koppelt dit aan je hosting en installeert wordpress. Dat is alles om een website online te krijgen. Je moet het even weten.

Module 5: Meten is weten

Data verzamelen over je website doe je met Google Analytics. In deze module ga je leren hoe gegevens over jouw bezoekers kunt analyseren in Google Analytics. Ook ga je Google Search Console koppelen aan je website. Beide mogelijkheden geven een goed inzicht in jouw website. Daarmee ben je in staat om je website verder te optimaliseren.

Module 6: Website inrichten

Hoe maak je jouw website zo duidelijk mogelijk voor de bezoeker? Dat is belangrijk om de bezoeker vast te houden. Want uiteindelijk willen we bezoekers omzetten in betalende bezoekers. Daarom leer je ook hoe je jouw content kunt laten converteren; bezoekers op jouw affiliate link gaan klikken. Belangrijk daarbij is dat je relevante producten promoot en met jou blogpost waarde levert aan je bezoeker.

Module 7: Afronding

Als de basis staat en je eerste content staat online dan is het zaak een aantal dingen goed te blijven toepassen. In deze module kom je meer te weten over hoe jij nu verder gaat zodat je kunt blijven doen wat werkt.

 

Mijn Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen

Toen ik voor het eerst kennismaakte met affiliate marketing en Jacko Meijaard was ik erg enthousiast. Ik kan me voorstellen dat jijzelf op dit punt ook de potentie van dit concept en de bijbehorende cursus ziet.

Echter is het niet meer dan gewoon om er ook direct je bedenkingen bij te hebben. Want is dit niet weer zo’n ‘snel geld verdienen’-methode die in de praktijk vooral gebakken lucht blijkt te zijn? En dus een manier van Jacko Meijaard om nog wat extra geld in eigen zak te steken?

Ook ik hinkte in het begin op twee gedachten. Vandaar dat ik mezelf heb voorgenomen om het gewoon te gaan testen. Door het met eigen ogen te zien en uit te proberen, kom ik er pas echt achter.

Bovendien hielp het ook dat de Affiliate Marketing Revolutie een ‘niet goed, geld terug’-garantie gaf.

Ik besloot dus om de cursus te kopen en te ontdekken of er nu echt waarde in te vinden was. Dit is mijn ervaring:

Mijn ervaring

Enthousiast als ik was, besloot ik om er direct een hele dag voor uit te trekken. Het was zo rond het middaguur dat ik de Affiliate Marketing Revolutie kocht. Uiteindelijk zette ik mijn laptop pas om 1 uur ’s nachts weer uit.

Het fijne van deze cursus is dat Jacko stap voor stap uitlegt hoe affiliate marketing precies in elkaar zit. Hij legt het op zodanige wijze uit dat je zelfs direct aan de slag kunt.

Je kijkt als het ware met hem mee hoe je zo’n website in elkaar zet.

Dit heeft hij opgedeeld in meerdere modules:

 • Module #1: Starten met Affiliate Marketing
 • Module #2: Website inrichten
 • Module #3: Hoog scoren in Google
 • Module #4: Website live zetten
 • Module #5: Meten is weten
 • Module #6: Puntjes op de i
 • Module #7: Afronding

Ik koos er zelf voor om alle video’s twee keer te bekijken. De eerste keer lette ik puur op wat Jacko te vertellen had en deed ik de stappen niet zelf na. De tweede keer deed ik hem echter precies na, zodat ik ook echt actie ondernam.

Aangezien ik op dat moment zelf nog studeerde, was er alle tijd om naast mijn studie urenlang hiermee bezig te zijn. Hierdoor duurde het alles bij elkaar net iets meer dan een week voordat ik de cursus twee keer had doorlopen en mijn eerste werkende website live had!

Uiteindelijk duurde het 3,5 week voordat ik mijn 1e commissie binnensleepte met deze methode. En wat een geweldig gevoel leverde dat op.

Er gaat niets boven die eerste verkoop. Het is op dat moment dat je je pas echt beseft dat een online inkomen opbouwen mogelijk is. De motivatie om door te zetten schiet plotseling als een raket de lucht in!

Het duurde dan ook niet lang voordat één verkoop in de eerste maand veranderde in één commissie per week in mijn derde maand. En deze groei zette zich exponentieel door.

Zolang je maar je best blijft doen om je website(s) uit te breiden, blijven ook je online inkomsten groeien. Dat is misschien nog wel het meest waardevolle inzicht dat ik in de 1e 6 maanden had; er zit geen plafond aan dit verdienmodel.

Zelfs als je alle mogelijke informatie over één bepaald onderwerp op een website hebt geplaatst met alle relevante affiliate links, dan zijn er nog tal van andere onderwerpen waar je naar kunt uitbreiden. Bovendien komt het niet zo snel voor dat je ALLE mogelijke informatie over één onderwerp op je website hebt geplaatst..

Vandaag de dag heb ik een passief inkomen waar ik prima van kan leven. De dingen die ik in het dagelijkse leven doe, zijn puur uit interesse of voor plezier. In principe hoef ik nooit meer écht 40 uur per week te werken. Het bijhouden van mijn affiliate websites is voldoende.

Er gaat dan ook geen dag in mijn leven voorbij dat ik niet dankbaar ben voor Jacko Meijaard en zijn Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Ik ben me er volledig van bewust dat hij er zelf ook geld aan verdient wanneer ik of jij zijn cursus koopt. Echter is de informatie die hij levert zó waardevol en in de praktijk inzetbaar, dat ik hem eigenlijk nog veel meer schuldig ben dan het luttele bedrag van €47.

Affiliate Marketing Revolutie Review: Ervaringen van anderen

Ik ben enthousiast over de Affiliate Marketing Revolutie. Jij ook? Misschien wil je ook van andere mensen horen van wat zij zeggen over dit product. Want de Affiliate Marketing Revolutie is ook populair bij andere mensen.

Op het forum van internetsuccesgids worden dagelijks nieuwe successen gedeeld van mensen die kort geleden zijn gestart met affiliate marketing en hun eerste commissie hebben verdiend. Heel gaaf om te zien!

Iedereen kan affiliate marketing gaan toepassen. Of dat nu naast je huidige baan is, je 28 jaar of 58 jaar bent. Iedereen kan het leren en er een extra inkomen mee verdienen.

Je bepaalt zelf hoeveel uur je aan je business wilt besteden. Hoe meer tijd je erin steekt hoe sneller je uiteindelijk zult gaan groeien. En wanneer jij je eerste commissie binnen hebt motiveert dat enorm!

Oscar Helmstäter: “Jacko is een zeer gewaardeerd internetondernemer. Keep up the good work!

 

Leon Gotje: Zeer kundig in zijn vakgebied. Fijn om landurig mee samen te werken

Is de Affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar?

Internet-Marketing-Revolutie

Het is de vraag die menig persoon heeft wanneer hij of zij voor de eerste keer kennismaakt met deze cursus; is de Affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar?

Persoonlijk vind ik het de moeite waard om even uitgebreid bij deze vraag stil te staan. Er zijn namelijk nogal wat misverstanden met betrekking tot het antwoord..

In de basis is de Affiliate Marketing Revolutie 100% betrouwbaar. Dit zeg ik als ervaringsdeskundige, omdat ik mijn volledige maandelijkse, grotendeels passieve inkomen aan de Affiliatie Marketing Revolutie te danken heb.

Tegelijkertijd wil ik hier wel een kanttekening bij plaatsen.

Het is namelijk niet zo dat deze cursus voor iedereen geschikt is. Met name voor mensen die een ‘snel geld verdienen’-methode verwachten kan het uitlopen op een teleurstelling. Dat is deze cursus namelijk niet. Voor mensen die dit verwachten, komt de cursus dan misschien ook als ‘niet betrouwbaar’ over. Dit weet het namelijk niet te leveren.

Aan de hand van de Affiliate Marketing Revolutie ga je iets opbouwen wat zeker in het begin wel wat werk vereist. Bovendien ga je op dag 1 niet direct resultaten zien. En ook niet op dag 2 of dag 3. Desondanks is het ook weer niet zo dat je maanden bezig bent voordat de eerste resultaten binnen druppelen.

Het kostte mij 3,5week. Ik denk dat ik er in die periode misschien een uurtje of 30 in heb gestoken. Maar dan heb je ook echt wat.

Je legt het fundament neer voor een inkomstenbron waar je vervolgens jarenlang op kunt vertrouwen. Wanneer je namelijk eenmaal een inkomen begint op te bouwen, ga je deze ook niet meer snel verliezen. Je moet de beginperiode dan ook echt zien als een investering in de toekomst.

Ben je bereid om in het begin hard te werken, zodat je daarna jarenlang online geld kan verdienen? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie 100% betrouwbaar.

De discipline die je in staat bent om op te brengen geeft uiteindelijk de doorslag. Niet alles zal meteen goed gaan. Soms moet je een fout maken om iets te leren. Om iets echt te beseffen. Dit neem je in de toekomst dan mee als nieuw opgedane kennis.

Alles bij elkaar had ik nog geen jaar nodig om een fulltime inkomen op te bouwen met affiliate marketing. Ga jij er ook voor?

Affiliate Marketing Revolutie Review Conclusie

Affiliate-Marketing-Revolutie

Ondertussen zijn we aanbeland bij de Affiliate Marketing Revolutie review conclusie. Ik hoop dat je intussen al een mooi beeld hebt van dat wat deze cursus je in potentie te bieden heeft en wat de bijbehorende valkuilen zijn. Om het echt overzichtelijk voor je te maken, zet ik bij deze de voor- en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie nog een keer voor je op een rijtje.

De voordelen

In principe zijn de voordelen overweldigend groot. Er is een lange lijst aan voordelen van deze cursus te bedenken. Niet alleen ten opzichte van andere cursussen over online geld verdienen die er zijn, maar ook als cursus op zich. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Geen basiskennis vereist: In affiliate marketing heb je geen basiskennis nodig. Je hoeft dus niet specifiek iets in de richting van marketing, economie of IT gestudeerd te hebben om aan deze cursus te beginnen. Het is werkelijk toegankelijk voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt om hier geld mee te gaan verdienen, is internet en een computer of laptop. Aan de hand van die basisingrediënten is alles mogelijk.
 • Toegang tot enorme community: Daar komt nog bij dat je tegelijkertijd ook toegang krijgt tot de bijbehorende community. Op het forum van de website van Jacko Meijaard kom je in contact met alle andere cursisten. Zelfs Jacko zelf is hierop actief. Je vindt hier tips, succesverhalen en specifieke extra kennis die je nergens anders gaat vinden. Zo biedt de community een stukje ondersteuning wanneer je dit nodig denkt te hebben. Bovendien motiveerden de succesverhalen me ook als geen ander om actie te blijven ondernemen. Het zijn echte mensen met echte successen. En ze beantwoorden over het algemeen alle vragen die je hebt!
 • Updates van de content: Verder zorgt Jacko Meijaard er ook geregeld voor dat de content up to date blijft. Gezien zijn cursus nu al een tijdje bestaat, is het altijd mogelijk dat er veranderingen plaatsvinden. Hij koos er daarom in het begin van 2020 voor om zijn volledige cursus te vernieuwen naar een 4.0 versie. Hierdoor blijft de Affiliate Marketing Revolutie altijd bol staan van de waardevolle, relevante informatie van dit moment.
 • Toekomstbestendig concept: Misschien nog wel het grootste voordeel van affiliate marketing in het algemeen is dat het een toekomstbestendig concept is. Dit is waarop de cursus zich ook onderscheidt van allerlei andere verdienmodellen. Vaak zie je dat er even kort een hype ontstaat met betrekking tot een bepaald onderwerp. Denk aan dropshipping of bitcoins. Dit zijn lang niet altijd verdienmodellen die ook in de toekomst relevant blijven. Affiliate marketing is dit wel. Producten en diensten worden zelfs alleen maar meer en vaker aangeboden via het internet. Er is en blijft dus veel potentie aanwezig.

Dit zijn de specifieke pluspunten waarvan ik zelf van mening ben dan ze het zwaarst wegen. Het is niet voor niets dat ik al aan meerdere vrienden en familieleden heb aangeraden om met deze methode van start te gaan. Ik sta achter het concept als geheel. Het zou me niet verbazen als affiliate marketing over een jaar of 5 a 10 uitgroeit tot de meest gebruikte online verdienmethode.

De nadelen

Desondanks is het wel belangrijk om altijd realistisch te blijven. Het laatste wat ik dan ook wil bereiken met dit artikel is om onrealistische verwachtingen te scheppen. Daar heeft uiteindelijk niemand iets aan. Het is dan ook zeker niet mijn doel om je tijd te verdoen met zinloos advies. Vandaar dat ik bij deze ook de minder sterke punten van de Affiliate Marketing Revolutie wil aanstippen:

 • Significante tijdsinvestering: Met deze verdienmethode ga je in het begin tijd moeten investeren zonder dat je resultaten ziet. Dat is puur de realiteit. Je moet dan ook bereid zijn om in de eerste weken een fundament neer te leggen, waar je in de maanden daarop pas de vruchten van gaat plukken. Nu is de kans zeer significant dat deze investering qua tijd en moeite zich dubbel en dwars uit gaat betalen. Echter kun je het natuurlijk nooit met 100% zekerheid zeggen. Je zou na een paar weken je motivatie kunnen verliezen of simpelweg niet genoeg tijd meer kunnen hebben om door te zetten. Je moet bereid zijn om ondanks deze ‘onzekerheid’ toch aan de slag te gaan.
 • Alleen werken: Daarnaast sta je er in principe alleen voor. Je mag uiteraard een beroep doen op de kennis van andere mensen in de Affiliate Marketing Revolutie community, maar uiteindelijk moet je het toch echt zelf doen. Het schrijven van teksten, het onderzoek doen naar onderwerpen en het optimaliseren van je website doe je in je eentje. Voor veel mensen klinkt dit niet direct als een probleem, maar kan het op den duur toch lastig voor ze worden. Een oplossing is bijvoorbeeld om samen met een vriend of familielid te starten. Start los van elkaar de Affiliate Marketing Revolutie en motiveer elkaar tot grote hoogtes.

Het is belangrijk om van tevoren goed op de hoogte te zijn van de mindere punten van de Affiliate Marketing Revolutie en affiliate marketing in het algemeen. Hiermee voorkom je dat je voor ongewenste verrassingen komt te staan. Je bent dan beter in staat om hier mee om te gaan en alsnog door te pakken.

Wegen de pluspunten voor jou persoonlijk zwaarder dan de minpunten? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie kopen de volgende stap richting het opbouwen van een online inkomen!

Affiliate Marketing Revolutie kopen

LET OP: JACKO MAAKT GEBRUIK VAN EEN HOGE KORTINGSPAGINA. VIA DEZE PAGINA BETAAL JE NIET €247 VOOR DE CURSUS MAAR SLECHTS €47 ALLEEN VOOR DE LEZERS VAN LAPTOPLIFESTYLE IS JACKO BEREID DEZE EENMALIGE EN TIJDELIJK KORTING TE VERSTREKKEN. GA DIRECT NAAR DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE KORTINGSPAGINA >>

Zoals al eerder even kort aangestipt, heeft de Affiliate Marketing Revolutie een prijs van €47. Je mag zeker stellen dat dit aan de lage kant is. Vooral wanneer je in het achterhoofd houdt dat mensen zoals ik een fulltime inkomen hebben opgebouwd aan de hand van deze informatie.

Tegelijkertijd zijn er talloze andere cursussen waarvan de aankoopprijs vele malen hoger ligt. Je moet niet vreemd opkijken als je cursussen tegenkomt die duizenden euro’s kosten en in principe dezelfde informatie leveren.

Jacko heeft er specifiek voor gekozen om de cursus niet al te duur te maken. Hij wil namelijk iedereen de mogelijkheid geven om op deze manier geld te gaan verdienen. Door voor €47 als aankoopprijs te kiezen, trekt hij de aandacht van een zo groot mogelijk publiek.

Het mooie is verder dus dat je een ‘niet goed, geld terug’-garantie krijgt van Jacko Meijaard. Je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om voor jezelf te beslissen of je deze cursus wel of niet waardevol vindt!

Deze 30 dagen is meer dan genoeg tijd om de cursus in zijn volledigheid te doorlopen. Pas dan kom je er echt achter of je er iets aan hebt. Wanneer je goed je best doet, is het dus zelfs mogelijk om binnen deze periode al je 1e commissie te verdienen. Dan weet je pas echt zeker dat de Affiliate Marketing Revolutie de moeite waard is.

In principe zijn 2 of 3 commissies dus al voldoende om het volledige aankoopbedrag van deze cursus terug te verdienen. Vanaf dat moment is alles pure winst. En dan te bedenken dat ik intussen meer dan 100 commissies per maand binnensleep..

De aankoopprijs valt in het niet bij de enorme bedragen die je er in potentie mee kunt binnenslepen.

Wil je dus echt ruiken aan het leven waarin je niet van 9 tot 5 voor een baas hoeft te werken? En wil je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Met slechts een internetverbinding ga jij in potentie overal vandaan geld kunnen verdienen. De mogelijkheden zijn oneindig!

Wil je een extra zetje in de rug om je kansen op succes in affiliate marketing te maximaliseren? Bekijk dan dit stappenplan met bijbehorende tips die essentieel zijn om goed te kunnen starten.

Affiliate Marketing kopen + kortingslink

De affiliate Marketing Revolutie kun je alleen goedkoop via deze pagina bestellen. Als je dat doet krijg je na betaling direct toegang tot deze cursus. Je kunt dan in eigen tempo de cursus doorlopen. Vragen over de cursus kun je ook altijd stellen. Jacko of iemand uit zijn team zal je dan verder helpen.

Zorg ervoor dat jij bij aanmelding je beste e-mailadres gebruikt. Na betaling in de beveiligde omgeving krijg je direct een aantal mailtjes die je nodig hebt om de cursus goed te doorlopen. En daar zitten natuurlijk ook je inloggegevens bij!

Veel gestelde vragen

Hieronder een aantal veel gestelde vragen over de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?
Dit is een Nederlandstalig online videocursus aan de hand waarvan jij gaat leren hoe je stap voor stap een eigen website kunt opzetten en via publiceren van waardevolle content (=waarde) bezoekers gaat aantrekken die je middels een affiliate link doorstuurt naar producten of diensten die jij aanbeveelt en in ruil daarvoor een commissie ontvangt. Als jij dit kunt opschalen kun je hier een online business mee opzetten waarmee jij een passief inkomen kunt opbouwen. 

Waar besteed een affiliate marketeer het meeste van zijn tijd aan?
Een publisher zal het meeste tijd besteden aan het creëren van content. Dit kan zijn een blogpost, een e-book, waardevolle emails, of een video. Het verdienmodel van de publisher is het commissiemodel en daar zal uiteindelijk de meeste aandacht naartoe gaan. De vraag hierbij is hoe een publisher door middel van het aantrekken van bezoekers deze kan omzetten in betalende bezoekers met een zo hoog mogelijke conversiewaarde.

Is er een gratis proefperiode?
Jacko heeft zoveel vertrouwen in zijn Affiliate Marketing Revolutie dat hij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft. Als je niet tevreden bent kun je binnen 30 dagen na aankoop het volledig bedrag terug vragen!

LET OP: JACKO MAAKT GEBRUIK VAN EEN HOGE KORTINGSPAGINA. VIA DEZE PAGINA BETAAL JE NIET €247 VOOR DE CURSUS MAAR SLECHTS €47 ALLEEN VOOR DE LEZERS VAN LAPTOPLIFESTYLE IS JACKO BEREID DEZE EENMALIGE EN TIJDELIJK KORTING TE VERSTREKKEN. GA DIRECT NAAR DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE KORTINGSPAGINA >>

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.
Van Dolder MEDIA | 2411GE | Bodegraven - info@laptoplifestyle.nl © 2024 - Alle rechten voorbehouden