Internet-Marketing-Revolutie
16 minuten leestijd

Affiliate Marketing Revolutie Review + Mijn Ervaring

Door: Patrick Visser
2 december 2020

Is online Geld verdienen met de methode van Jacko Meijaard betrouwbaar?

De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus waarmee Jacko Meijaard je de hoop geeft dat online geld verdienen mogelijk is. Maar is dit ook echt zo?

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review neem ik je mee in mijn ervaring met deze cursus. Je komt te weten wat de AMR precies inhoudt, wat je ermee kunt bereiken en wie de persoon achter het creëren van deze cursus precies is.

Zo weet je aan het eind van deze tekst precies wat je van de Affiliate Marketing Revolutie mag verwachten en of het echt iets voor jou persoonlijk is.

Laten we beginnen bij het begin; het concept affiliate marketing.

Waarom Affiliate Marketing?

Zoals de naam al aangeeft, staat het concept affiliate marketing centraal in de Affiliate Marketing Revolutie. Maar wat is dit nu eigenlijk?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij je andere producten promoot en op basis van commissies inkomsten verdient. Dit houdt dus in dat je zelf geen producten hoeft te maken om toch online geld te verdienen.

Dit komt met voordelen als:

 • Minimale investering nodig
 • Uitermate geschikt voor beginners in online marketing
 • Mogelijkheid tot opbouwen passief inkomen
 • Niet locatiegebonden

Zo is het in de basis dus bijvoorbeeld mogelijk om een blog te beginnen en daarop producten te promoten die voor affiliate marketing doeleinden beschikbaar zijn. Via PayPro of Daisycon heb je de beschikking over zulke producten.

Online geld verdienen met affiliate marketing heeft een enorme aantrekkingskracht. De bovengenoemde voordelen zijn perfect voor mensen die zonder uitgebreide kennis toch een inkomen willen opbouwen.

Aangezien deze inkomstenbron grotendeels passief gaat zijn, zijn de mogelijkheden oneindig.

De Affiliate Marketing Revolutie is de meest bekende cursus met betrekking tot affiliate marketing. Vandaar ook dat dit voor veel mensen de eerste diepgaande kennismaking is met dit concept.

En dat allemaal dankzij Jacko Meijaard, die ooit zelf begon met op deze manier online geld verdienen. Deze kennis stopte hij in een cursus, die hij nu met de rest van de wereld deelt.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard

De achtergrond van Jacko Meijaard is een hele interessante. Het is er één waar veel mensen zichzelf in herkennen.

Jacko heeft namelijk de HBO-studie Journalistiek gevolgd in Utrecht, maar besefte daarna al snel dat hij het bekende ‘9 tot 5’-leventje maar niks vond.

Het was zelfs al gedurende zijn studie dat hij op zoek ging naar andere manieren om geld te verdienen. Het vooruitzicht van een leven lang werken voor iemand anders stond hem absoluut niet aan.

En zo begon de grote zoektocht..

Na een tijdje maakte hij kennis met affiliate marketing. Net als voor zoveel mensen geldt, was het in het begin vooral een kwestie van leren, testen, leren en nog eens testen. Het duurde dan ook een tijdje voordat hij zijn eerste commissie wist te maken.

Maar op dat moment realiseerde hij zich iets..

Als je 1x een commissie kunt verdienen, dan is dit ook 10x mogelijk. En als 10 commissies mogelijk zijn, dan moet 100 ook te doen zijn. Zodra je het concept snapt, gaat er een wereld voor je open.

Vanaf die 1e commissie wist Jacko dat affiliate marketing helemaal zijn ding was. Het was slechts een kwestie van meer leren, opschalen en door blijven testen.

Het duurde dan ook niet lang voordat Jacko Meijaard duizenden euro’s per maand wist te verdienen. Hij sleepte de ene na de andere commissie binnen en bleef steeds verder uitbreiden, wetende dat het grotendeels passief verliep.

Gezien de grote succes die hij zelf wist te behalen, vond hij het niet meer dan logisch om zijn kennis met anderen te gaan delen. Immers verdiende hij op dat moment meer dan genoeg geld om er zelf van te leven.

De oorsprong van de Affiliate Marketing Revolutie

Dit was het punt dat hij zijn website internetsuccesgids.nl startte en aan de cursus Affiliate Marketing Revolutie begon te werken.

Intussen heeft hij al honderden mensen met deze cursus geholpen om een fulltime online inkomen op te bouwen. Zijn methode is zodanig populair geworden, dat er door het Algemeen Dagblad zelfs een compleet artikel aan hem is besteed.

Tot op de dag van vandaag helpt Jacko mensen door middel van zijn cursus, het bijbehorende forum, podcasts en zijn eigen Youtube kanaal.

Mijn Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen

Toen ik voor het eerst kennismaakte met affiliate marketing en Jacko Meijaard was ik erg enthousiast. Ik kan me voorstellen dat jijzelf op dit punt ook de potentie van dit concept en de bijbehorende cursus ziet.

Echter is het niet meer dan gewoon om er ook direct je bedenkingen bij te hebben. Want is dit niet weer zo’n ‘snel geld verdienen’-methode die in de praktijk vooral gebakken lucht blijkt te zijn? En dus een manier van Jacko Meijaard om nog wat extra geld in eigen zak te steken?

Ook ik hinkte in het begin op twee gedachten. Vandaar dat ik mezelf heb voorgenomen om het gewoon te gaan testen. Door het met eigen ogen te zien en uit te proberen, kom ik er pas echt achter.

Bovendien hielp het ook dat de Affiliate Marketing Revolutie een ‘niet goed, geld terug’-garantie gaf.

Ik besloot dus om de cursus te kopen en te ontdekken of er nu echt waarde in te vinden was. Dit is mijn ervaring:

Mijn ervaring

Enthousiast als ik was, besloot ik om er direct een hele dag voor uit te trekken. Het was zo rond het middaguur dat ik de Affiliate Marketing Revolutie kocht. Uiteindelijk zette ik mijn laptop pas om 1 uur ’s nachts weer uit.

Het fijne van deze cursus is dat Jacko stap voor stap uitlegt hoe affiliate marketing precies in elkaar zit. Hij legt het op zodanige wijze uit dat je zelfs direct aan de slag kunt.

Je kijkt als het ware met hem mee hoe je zo’n website in elkaar zet.

Dit heeft hij opgedeeld in meerdere modules:

 • Module #1: Starten met Affiliate Marketing
 • Module #2: Website inrichten
 • Module #3: Hoog scoren in Google
 • Module #4: Website live zetten
 • Module #5: Meten is weten
 • Module #6: Puntjes op de i
 • Module #7: Afronding

Ik koos er zelf voor om alle video’s twee keer te bekijken. De eerste keer lette ik puur op wat Jacko te vertellen had en deed ik de stappen niet zelf na. De tweede keer deed ik hem echter precies na, zodat ik ook echt actie ondernam.

Aangezien ik op dat moment zelf nog studeerde, was er alle tijd om naast mijn studie urenlang hiermee bezig te zijn. Hierdoor duurde het alles bij elkaar net iets meer dan een week voordat ik de cursus twee keer had doorlopen en mijn eerste werkende website live had!

Uiteindelijk duurde het 3,5 week voordat ik mijn 1e commissie binnensleepte met deze methode. En wat een geweldig gevoel leverde dat op.

Er gaat niets boven die eerste verkoop. Het is op dat moment dat je je pas echt beseft dat een online inkomen opbouwen mogelijk is. De motivatie om door te zetten schiet plotseling als een raket de lucht in!

Het duurde dan ook niet lang voordat één verkoop in de eerste maand veranderde in één commissie per week in mijn derde maand. En deze groei zette zich exponentieel door.

Zolang je maar je best blijft doen om je website(s) uit te breiden, blijven ook je online inkomsten groeien. Dat is misschien nog wel het meest waardevolle inzicht dat ik in de 1e 6 maanden had; er zit geen plafond aan dit verdienmodel.

Zelfs als je alle mogelijke informatie over één bepaald onderwerp op een website hebt geplaatst met alle relevante affiliate links, dan zijn er nog tal van andere onderwerpen waar je naar kunt uitbreiden. Bovendien komt het niet zo snel voor dat je ALLE mogelijke informatie over één onderwerp op je website hebt geplaatst..

Vandaag de dag heb ik een passief inkomen waar ik prima van kan leven. De dingen die ik in het dagelijkse leven doe, zijn puur uit interesse of voor plezier. In principe hoef ik nooit meer écht 40 uur per week te werken. Het bijhouden van mijn affiliate websites is voldoende.

Er gaat dan ook geen dag in mijn leven voorbij dat ik niet dankbaar ben voor Jacko Meijaard en zijn Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Ik ben me er volledig van bewust dat hij er zelf ook geld aan verdient wanneer ik of jij zijn cursus koopt. Echter is de informatie die hij levert zó waardevol en in de praktijk inzetbaar, dat ik hem eigenlijk nog veel meer schuldig ben dan het luttele bedrag van €47.

Is de Affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar?

Internet-Marketing-Revolutie

Het is de vraag die menig persoon heeft wanneer hij of zij voor de eerste keer kennismaakt met deze cursus; is de Affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar?

Persoonlijk vind ik het de moeite waard om even uitgebreid bij deze vraag stil te staan. Er zijn namelijk nogal wat misverstanden met betrekking tot het antwoord..

In de basis is de Affiliate Marketing Revolutie 100% betrouwbaar. Dit zeg ik als ervaringsdeskundige, omdat ik mijn volledige maandelijkse, grotendeels passieve inkomen aan de Affiliatie Marketing Revolutie te danken heb.

Tegelijkertijd wil ik hier wel een kanttekening bij plaatsen.

Het is namelijk niet zo dat deze cursus voor iedereen geschikt is. Met name voor mensen die een ‘snel geld verdienen’-methode verwachten kan het uitlopen op een teleurstelling. Dat is deze cursus namelijk niet. Voor mensen die dit verwachten, komt de cursus dan misschien ook als ‘niet betrouwbaar’ over. Dit weet het namelijk niet te leveren.

Aan de hand van de Affiliate Marketing Revolutie ga je iets opbouwen wat zeker in het begin wel wat werk vereist. Bovendien ga je op dag 1 niet direct resultaten zien. En ook niet op dag 2 of dag 3. Desondanks is het ook weer niet zo dat je maanden bezig bent voordat de eerste resultaten binnen druppelen.

Het kostte mij 3,5week. Ik denk dat ik er in die periode misschien een uurtje of 30 in heb gestoken. Maar dan heb je ook echt wat.

Je legt het fundament neer voor een inkomstenbron waar je vervolgens jarenlang op kunt vertrouwen. Wanneer je namelijk eenmaal een inkomen begint op te bouwen, ga je deze ook niet meer snel verliezen. Je moet de beginperiode dan ook echt zien als een investering in de toekomst.

Ben je bereid om in het begin hard te werken, zodat je daarna jarenlang online geld kan verdienen? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie 100% betrouwbaar.

De discipline die je in staat bent om op te brengen geeft uiteindelijk de doorslag. Niet alles zal meteen goed gaan. Soms moet je een fout maken om iets te leren. Om iets echt te beseffen. Dit neem je in de toekomst dan mee als nieuw opgedane kennis.

Alles bij elkaar had ik nog geen jaar nodig om een fulltime inkomen op te bouwen met affiliate marketing. Ga jij er ook voor?

Affiliate Marketing Revolutie Review Conclusie

Affiliate-Marketing-Revolutie

Ondertussen zijn we aanbeland bij de Affiliate Marketing Revolutie review conclusie. Ik hoop dat je intussen al een mooi beeld hebt van dat wat deze cursus je in potentie te bieden heeft en wat de bijbehorende valkuilen zijn. Om het echt overzichtelijk voor je te maken, zet ik bij deze de voor- en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie nog een keer voor je op een rijtje.

De voordelen

In principe zijn de voordelen overweldigend groot. Er is een lange lijst aan voordelen van deze cursus te bedenken. Niet alleen ten opzichte van andere cursussen over online geld verdienen die er zijn, maar ook als cursus op zich. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Geen basiskennis vereist: In affiliate marketing heb je geen basiskennis nodig. Je hoeft dus niet specifiek iets in de richting van marketing, economie of IT gestudeerd te hebben om aan deze cursus te beginnen. Het is werkelijk toegankelijk voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt om hier geld mee te gaan verdienen, is internet en een computer of laptop. Aan de hand van die basisingrediënten is alles mogelijk.
 • Toegang tot enorme community: Daar komt nog bij dat je tegelijkertijd ook toegang krijgt tot de bijbehorende community. Op het forum van de website van Jacko Meijaard kom je in contact met alle andere cursisten. Zelfs Jacko zelf is hierop actief. Je vindt hier tips, succesverhalen en specifieke extra kennis die je nergens anders gaat vinden. Zo biedt de community een stukje ondersteuning wanneer je dit nodig denkt te hebben. Bovendien motiveerden de succesverhalen me ook als geen ander om actie te blijven ondernemen. Het zijn echte mensen met echte successen. En ze beantwoorden over het algemeen alle vragen die je hebt!
 • Updates van de content: Verder zorgt Jacko Meijaard er ook geregeld voor dat de content up to date blijft. Gezien zijn cursus nu al een tijdje bestaat, is het altijd mogelijk dat er veranderingen plaatsvinden. Hij koos er daarom in het begin van 2020 voor om zijn volledige cursus te vernieuwen naar een 4.0 versie. Hierdoor blijft de Affiliate Marketing Revolutie altijd bol staan van de waardevolle, relevante informatie van dit moment.
 • Toekomstbestendig concept: Misschien nog wel het grootste voordeel van affiliate marketing in het algemeen is dat het een toekomstbestendig concept is. Dit is waarop de cursus zich ook onderscheidt van allerlei andere verdienmodellen. Vaak zie je dat er even kort een hype ontstaat met betrekking tot een bepaald onderwerp. Denk aan dropshipping of bitcoins. Dit zijn lang niet altijd verdienmodellen die ook in de toekomst relevant blijven. Affiliate marketing is dit wel. Producten en diensten worden zelfs alleen maar meer en vaker aangeboden via het internet. Er is en blijft dus veel potentie aanwezig.

Dit zijn de specifieke pluspunten waarvan ik zelf van mening ben dan ze het zwaarst wegen. Het is niet voor niets dat ik al aan meerdere vrienden en familieleden heb aangeraden om met deze methode van start te gaan. Ik sta achter het concept als geheel. Het zou me niet verbazen als affiliate marketing over een jaar of 5 a 10 uitgroeit tot de meest gebruikte online verdienmethode.

De nadelen

Desondanks is het wel belangrijk om altijd realistisch te blijven. Het laatste wat ik dan ook wil bereiken met dit artikel is om onrealistische verwachtingen te scheppen. Daar heeft uiteindelijk niemand iets aan. Het is dan ook zeker niet mijn doel om je tijd te verdoen met zinloos advies. Vandaar dat ik bij deze ook de minder sterke punten van de Affiliate Marketing Revolutie wil aanstippen:

 • Significante tijdsinvestering: Met deze verdienmethode ga je in het begin tijd moeten investeren zonder dat je resultaten ziet. Dat is puur de realiteit. Je moet dan ook bereid zijn om in de eerste weken een fundament neer te leggen, waar je in de maanden daarop pas de vruchten van gaat plukken. Nu is de kans zeer significant dat deze investering qua tijd en moeite zich dubbel en dwars uit gaat betalen. Echter kun je het natuurlijk nooit met 100% zekerheid zeggen. Je zou na een paar weken je motivatie kunnen verliezen of simpelweg niet genoeg tijd meer kunnen hebben om door te zetten. Je moet bereid zijn om ondanks deze ‘onzekerheid’ toch aan de slag te gaan.
 • Alleen werken: Daarnaast sta je er in principe alleen voor. Je mag uiteraard een beroep doen op de kennis van andere mensen in de Affiliate Marketing Revolutie community, maar uiteindelijk moet je het toch echt zelf doen. Het schrijven van teksten, het onderzoek doen naar onderwerpen en het optimaliseren van je website doe je in je eentje. Voor veel mensen klinkt dit niet direct als een probleem, maar kan het op den duur toch lastig voor ze worden. Een oplossing is bijvoorbeeld om samen met een vriend of familielid te starten. Start los van elkaar de Affiliate Marketing Revolutie en motiveer elkaar tot grote hoogtes.

Het is belangrijk om van tevoren goed op de hoogte te zijn van de mindere punten van de Affiliate Marketing Revolutie en affiliate marketing in het algemeen. Hiermee voorkom je dat je voor ongewenste verrassingen komt te staan. Je bent dan beter in staat om hier mee om te gaan en alsnog door te pakken.

Wegen de pluspunten voor jou persoonlijk zwaarder dan de minpunten? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie kopen de volgende stap richting het opbouwen van een online inkomen!

Affiliate Marketing Revolutie kopen

Zoals al eerder even kort aangestipt, heeft de Affiliate Marketing Revolutie een prijs van €47. Je mag zeker stellen dat dit aan de lage kant is. Vooral wanneer je in het achterhoofd houdt dat mensen zoals ik een fulltime inkomen hebben opgebouwd aan de hand van deze informatie.

Tegelijkertijd zijn er talloze andere cursussen waarvan de aankoopprijs vele malen hoger ligt. Je moet niet vreemd opkijken als je cursussen tegenkomt die duizenden euro’s kosten en in principe dezelfde informatie leveren.

Jacko heeft er specifiek voor gekozen om de cursus niet al te duur te maken. Hij wil namelijk iedereen de mogelijkheid geven om op deze manier geld te gaan verdienen. Door voor €47 als aankoopprijs te kiezen, trekt hij de aandacht van een zo groot mogelijk publiek.

Het mooie is verder dus dat je een ‘niet goed, geld terug’-garantie krijgt van Jacko Meijaard. Je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om voor jezelf te beslissen of je deze cursus wel of niet waardevol vindt!

Deze 30 dagen is meer dan genoeg tijd om de cursus in zijn volledigheid te doorlopen. Pas dan kom je er echt achter of je er iets aan hebt. Wanneer je goed je best doet, is het dus zelfs mogelijk om binnen deze periode al je 1e commissie te verdienen. Dan weet je pas echt zeker dat de Affiliate Marketing Revolutie de moeite waard is.

In principe zijn 2 of 3 commissies dus al voldoende om het volledige aankoopbedrag van deze cursus terug te verdienen. Vanaf dat moment is alles pure winst. En dan te bedenken dat ik intussen meer dan 100 commissies per maand binnensleep..

De aankoopprijs valt in het niet bij de enorme bedragen die je er in potentie mee kunt binnenslepen.

Wil je dus echt ruiken aan het leven waarin je niet van 9 tot 5 voor een baas hoeft te werken? En wil je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Met slechts een internetverbinding ga jij in potentie overal vandaan geld kunnen verdienen. De mogelijkheden zijn oneindig!

Wil je een extra zetje in de rug om je kansen op succes in affiliate marketing te maximaliseren? Bekijk dan dit stappenplan met bijbehorende tips die essentieel zijn om goed te kunnen starten.

 

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.Jalin Media
Loethoeli-erf 15
3263 SJ Oud-Beijerland
info@laptoplifestyle.nl


Jalin Media - 2021 © 2022 - Alle rechten voorbehouden