Crypto_munten-AllesOverCrypto
14 minuten leestijd

AllesOverCrypto Cursus Review: Kun je hierna écht geld met Crypto verdienen?

Door: vandoldermedia
29 mei 2022

AllesOverCrypto heeft enkele jaren geleden de populairste Nederlandse crypto cursus gelanceerd. Ondertussen is de cursus flink uitgebreid en zijn ervaringen van duizenden deelnemers bekend. Wij hebben voor onze AllesOverCrypto cursus review de Masterclass van begin tot eind gevolgd. We delen onze bevindingen en geven vooral antwoord op de vraag: is de AllesOverCrypto cursus het geld waard?

Wat voor bedrijf en team zit er achter AllesOverCrypto?

AllesOverCrypto is in 2021 van een eenmanszaak naar een B.V. gegaan, wat hoogstwaarschijnlijk een gevolg is van het succes van AllesOverCrypto. Wat meer dan twee jaar geleden met de eerste Nederlandstalige crypto cursus begon, is uitgegroeid tot dé grootste cryptocurrency trainer van de Benelux. Tegenwoordig is AllesOverCrypto gevestigd aan de Herengracht 449a in Amsterdam in een gedeeld kantoor met andere bedrijven.

Alhoewel er tegenwoordig meer mensen bij AllesOverCrypto werken, worden alle trainingen door Derek Westra en Patrick Suiker gegeven. Zij zijn tevens het gezicht van AllesOverCrypto. Als je een advertentie van de AllesOverCrypto cursus tegenkomt, is daar ofwel Patrick of Derek in terug te zien.

 

AllesOverCrypto_bedrijf

Patrick en Derek hebben allebei een indrukwekkend CV klaarstaan. Patrick heeft een MSc (Master) in Entrepreneurship en Derek een MSc in Psychologie. Ze kennen elkaar sinds 2012 en zijn een jaar later voor het eerst met cryptocurrency in aanraking gekomen.

Naast Bitcoin, dat toen al de harten van veel Nederlanders had veroverd, investeerde het duo fors in Litecoin. Tegelijkertijd stopte zowel Derek als Patrick alle vrije tijd in de blockchain. Ze wilden als een van de eerste Nederlanders alles over cryptocurrency en blockchain te weten komen.

Voordat AllesOverCrypto werd opgericht, hebben de mannen ontdekt hoe risicovol de wereld van cryptocurrency kan zijn. Ze geven namelijk aan dat zij pas echt het grote succes hebben behaald nadat ze meermaals de fout in zijn gegaan. Verkeerde timing, hacks of projecten zonder toekomstperspectief.

Uiteindelijk heeft alles bij elkaar ervoor gezorgd dat tussen 2018 en 2019 AllesOverCrypto als crypto ‘instituut’ opgericht is. Een instituut waar intussen meer dan 10.000 Nederlanders alles over crypto geleerd hebben.

START VANDAAG NOG MET DE CRYPTO MASTERCLASS! IN SAMENWERKING MET ALLES OVER CRYPTO IS ER EEN SPECIALE KORTING GELANCEERD VOOR DE LEZERS VAN LAPTOPLIFESTYLE >>

Voor wie is deze AllesOverCrypto review gemaakt?

Er zijn tientallen websites die reviews over AllesOverCrypto geschreven hebben. Allen bespreken ze AllesOverCrypto in het algemeen. Ze gaan nauwelijks in op details en hebben overduidelijk het programma niet gevolgd. Vaak bespreken ze zelfs niet alle cursussen die onder de vleugels van AllesOverCrypto vallen.

Wij hebben deze review geschreven voor iedereen die op zoek is naar een échte review over de AllesOverCrypto cursus. Door de Masterclass van AllesOverCrypto te volgen en stap voor stap op te letten wat er besproken wordt, kunnen we als geen ander je alles over deze Masterclass vertellen. Dat doen we dan ook in een van de meest uitgebreide reviews die je kunt vinden.

Na het lezen van onze AllesOverCrypto cursus review weet je zeker of deze cursus iets voor jou is. Je weet precies wat je leert, wat de kwaliteit van de cursus is en met welke investering je rekening moet houden. Ook vertellen we je of het nu wel een goed moment is om een crypto cursus te volgen.

Klinkt het bovenstaande als iets waar jij naar op zoek bent? Dan raden we je aan om snel verder te lezen. We nemen een diepe duik in de wereld van AllesOverCrypto.

 

Dit zijn de vragen die door AllesOverCrypto beantwoordt worden

De makkelijkste manier om te achterhalen of een cursus iets voor je is, is door te kijken naar de vragen die je hebt en of je hier met de cursus in kwestie antwoord op kunt krijgen. Gelukkig hebben we tijdens het volgen van de AllesOverCrypto cursus een lijstje bijgehouden voor onze review met alle denkbare vragen waar je antwoord op kunt krijgen.

Als je meerdere van de volgende vragen al een tijdje beantwoord had willen zien, weten we zeker dat je blij zult zijn met de inhoud van de AllesOverCrypto cursus:

 • Waar moet je beginnen met crypto?
 • Hoe voorkom je dat je geld verliest?
 • Hoe kun je zonder enorme tijd en energie investering meer leren over crypto?
 • Wat is een goed moment om crypto te komen?
 • Wat is een goed moment om crypto te verkopen?
 • Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste cryptomunten?
 • Wat doen experts anders dan beginners?
 • Hoe regel je alles met belastingen?
 • Wat is een blockchain?
 • Wat zijn beginnersfouten die ik absoluut niet moet maken?

Dit zijn slechts een aantal vragen waarop je antwoord kunt krijgen als je besluit om de AllesOverCrypto cursus te volgen. Het antwoord van Derek en Patrick waar je op kunt rekenen is uitgebreid en praktisch. Altijd wordt gericht op het geven van een antwoord waarmee je direct aan de slag kan.

Waarom het zo belangrijk is dat AllesOverCrypto in het Nederlands is

 Je hebt over de hele wereld de keuze uit honderden verschillende digitale cursussen over crypto. Alleen in de Verenigde Staten zijn al meer dan vijftig populaire crypto cursussen op te noemen. In Nederland kennen we een handjevol cursussen waarvan de AllesOverCrypto cursus het populairst is. Het was niet ingewikkeld voor het team achter AllesOverCrypto om geïnteresseerden aan te trekken.

AllesOverCrypto had namelijk de eerste Nederlandse cursus gericht op crypto. Dat was belangrijk omdat tot op dat moment de enige optie van crypto-enthousiastelingen een Engelstalige cursus was. Hierdoor was het heel wat ingewikkelder om echt de fijne kneepjes van de crypto wereld te leren.

Met de komst van AllesOverCrypto werd het mogelijk om in het Nederlands een cursus over crypto te volgen. De meest ingewikkelde termen werden voor het eerst in het Nederlands op een begrijpelijke manier uitgelegd. Je kunt daarom wel begrijpen waarom zoveel mensen blij waren met de komst van AllesOverCrypto.

Ook al is je Engels namelijk goed is het altijd verstandiger om een Nederlandstalige crypto cursus te volgen. Het lesmateriaal is Nederlands, de experts zijn Nederlands (Derek en Patrick) en de hele community is Nederlands. Alhoewel dit misschien nu als een klein voordeel lijkt, is het in werkelijkheid een enorm voordeel.

Je kunt namelijk heel wat meer en sneller leren als je dit in het Nederlands doet. Je kunt het vergelijken met de snelheid waarmee je een Engels boek leest in verhouding tot een Nederlands boek.

Daarnaast is de community van AllesOverCrypto, zoals je verderop kunt lezen, van onschatbare waarde. De beste tips komen uit deze community waar je heel wat eerder een rol in speelt doordat je simpelweg ook uit Nederland komt.

 

Inhoud van het AllesOverCrypto aanbod

 Momenteel worden drie op zichzelf staande producten door AllesOverCrypto aangeboden, namelijk:

De Crypto Masterclass is de beste plek om te beginnen. Zowel Crypto Signals als Crypto Portfolio is in de beginfase niet nodig om meer over crypto te leren. Na het volledig afronden van de Crypto Masterclass cursus kun je zowel Crypto Signals als Crypto Portfolio als extra hulpmiddel overwegen. Om je een beter idee van de inhoud per onderdeel te geven, hebben we de belangrijkste aspecten uitgewerkt

AllesOverCrypto_Cursus

Crypto Masterclass inhoud

De crypto cursus van AllesOverCrypto is samengebracht in de Crypto Masterclass. Deze cursus, welke volledig uit video’s bestaat, wordt gegeven door oprichters Patrick en Derek. Zij hebben er bewust voor gekozen om de Masterclass in tien modules op te delen.

Ze wisselen per module hun aanwezigheid af, zodat de expertise van beide heren maximaal gebruikt wordt. Daarbij richten de eerste vijf modules zich vooral op het verkrijgen van de benodigde cryptocurrency kennis. De volgende onderwerpen spelen in de eerste vijf modules een belangrijke rol:

 • Blockchain
 • Wallets
 • Exchanges
 • IDO/ICO/Crowdloans
 • Tokens
 • Farming
 • Staking

Na het volgen van de eerste vijf modules weet je heel wat beter hoe de wereld van cryptocurrency in elkaar steekt. Je weet alleen nog niet hoe je nu eigenlijk geld kunt verdienen met crypto. Daar zijn de laatste vijf modules voor.

Aan de hand van zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden ontdek je welke manieren er zijn om met crypto geld te verdienen en hoe jij deze methodes zo succesvol mogelijk kunt repliceren. Ook leer je voor het eerst over alle risico’s waar rekening mee moet worden gehouden en hoe je beginnersfouten voorkomt.

Over alle 10 modules wordt je kennis regelmatig getest aan de hand van leuke quizzes. AllesOverCrypto adviseert om pas met de volgende module verder te gaan wanneer je een quiz zonder fouten kunt afronden. Dit omdat het belangrijk is dat er geen onduidelijkheden over de inhoud van een module zijn.

 

AllesOverCrypto Community

Waarschijnlijk haal je als deelnemer aan de AllesOverCrypto cursus niet het meeste waarde uit de Masterclass maar uit de community. Na het volgen van alle modules ben je namelijk met de Masterclass klaar. De community is er echter voor altijd. 24 uur per dag, 7 dagen per week kun je de vruchten van de AllesOverCrypto community plukken.

Deze community bestaat uit iedereen die aan de Masterclass heeft deelgenomen én het volledige AllesOverCrypto team. Dat zijn behalve Patrick en Derek meer dan 20 crypto experts. In deze community kun je ieder denkbare vraag stellen. Daardoor kun je over ieder onderwerp je kennis actief blijven uitbreiden.

Ook is de community een ideale plek om nieuwe projecten te ontdekken. Er zijn tientallen enthousiastelingen die dagelijks op zoek zijn naar nieuwe parels. Veelal worden deze parels exclusief in de community gedeeld.

 

Zes extra’s

Sinds een jaar kun je als deelnemer aan de AllesOverCrypto cursus rekenen op een aantal interessante extra’s. Deze extra’s zijn in de review over deze cursus meegenomen omdat ze behoorlijk wat extra waarde leveren. Als je vandaag besluit om aan de AllesOverCrypto cursus deel te nemen, krijg je daar de volgende extra’s voor terug:

 • 12 Waardevolle Crypto Tips voor Beginners: Handig boekje met tips die niet besproken worden in de Masterclass
 • Bitcoinbijbel: Meer diepgang voor iedereen die alles wilt leren over de cryptomunt met de hoogste marktkapitalisatie
 • Leven zonder zorgen dankzij Bitcoin: Een inkijkje in de wijze waarop Bitcoin je leven kunt veranderen
 • Bitcoin & Belasting: Onmisbare uitleg die je vroeg of laat nodig hebt om je belastingaangifte correct in te dienen
 • Cryptocurrency begrippenlijst: Handig lijstje met de meest gebruikte begrippen in de wereld van cryptocurrency
 • Cryptoportfolio: Overzicht van cryptomunten die door Patrick en Derek voor het komende jaar in de gaten gehouden worden. Na lang onderzoek en verschillende analyses zien zij de tien munten uit dit boekje als de meest veelbelovende

Crypto Signals

Waar je tegenwoordig gratis toegang tot de extra Cryptoportfolio krijgt wanneer je aan de AllesOverCrypto cursus deelneemt, is dat niet het geval voor de service Crypto Signals. Dit is namelijk een aparte dienst waarbij je voor een bedrag van € 300 per jaar (of € 27 per maand) iedere maand meerdere tradingtips krijgt. Dit kunnen tips zijn over nieuwe cryptoprojecten, ondergewaardeerde tokens of handelsstrategieën.

Wanneer jij je op Crypto Signals van AllesOverCrypto inschrijft, krijg je toegang tot een exclusieve Discordserver. Behalve dat je in deze Discord de ‘signalen’ krijgt, kun je ook met nog meer ervaren cryptotraders in contact komen. Bovenop dit alles kun je tweemaal per maand een livestream volgen. Tijdens deze livestream komen nieuwe projecten alsook nieuwe strategieën aan bod.

Gratis cursus over crypto? AllesOverCrypto heeft een gratis training

Het is niet nodig om meteen de AllesOverCrypto cursus aan te schaffen. Als je eerst een beter idee wilt krijgen van het lesmateriaal en de expertise van Patrick en Derek, kun je een gratis training volgen. Dit is tijdelijk mogelijk via deze pagina. Je krijgt in deze training een inkijkje in de Crypto Masterclass.

Zo wordt besproken welke modules in de Masterclass te vinden zijn, welke fouten beginners te vaak maken en wat je na het volgen van de Masterclass allemaal kunt doen. Kortom, een handige introductie tot de Masterclass. Als je nog twijfelt, raden wij aan om minstens deze gratis training van AllesOverCrypto te volgen!

START VANDAAG NOG MET DE CRYPTO MASTERCLASS! IN SAMENWERKING MET ALLES OVER CRYPTO IS ER EEN SPECIALE KORTING GELANCEERD VOOR DE LEZERS VAN LAPTOPLIFESTYLE >>

Dit zijn de kosten voor deelname aan de AllesOverCrypto cursus

Alles wat in deze review over AllesOverCrypto besproken is, met uitzondering van de toevoeging Crypto Signals, is bij deelname aan de Crypto Masterclass inbegrepen. Voor een eenmalig bedrag van € 1997,- krijg je toegang tot de volgende onderdelen:

 • Crypto Masterclass met 10 modules
 • Crypto Portfolio
 • Deelname aan Crypto Community
 • 6 extra’s ter waarde van € 749
 • Regelmatig livestreams en Q&A’s met Derek en/of Patrick

Een flink prijskaartje waar een gedachte achterzit. Voor dit bedrag krijg je toegang tot een van de meest uitgebreide crypto cursussen waarmee je veel gemaakte fouten voorkomt. Deze fouten hadden je anders wel duizenden tot tienduizenden euro’s kunnen kosten. Daardoor is een aanschafbedrag van € 1997 opeens niet zo duur meer.

Conclusie van Crypto Masterclass Review

Wil jij álles over crypto leren en met andere cryptoliefhebbers in contact komen? Dan is er in Nederland maar één goede optie: AllesOverCrypto. Met meer dan 500 positieve ervaringen en duizenden deelnemers heeft AllesOverCrypto een totaalpakket waar je met gemak jouw cryptokennis naar een hoger niveau tilt.

De ervaringen van eerdere Crypto Masterclass deelnemers spreekt in dit geval boekdelen. De inhoud van de Masterclass is eenvoudig te begrijpen en door de vele praktische voorbeelden direct toe te passen.

Daarnaast zijn er veel positieve geluiden te horen over de actieve AllesOverCrypto community. Hier kun je op ieder moment al je vragen stellen en enorm veel leren. Er zijn namelijk in de AllesOverCrypto community honderden oud-deelnemers te vinden die hun strepen in de crypto wereld al verdiend hebben en je er alles over kunnen leren.

AllesOverCrypto ervaringen van andere mensen

Via onze review heb je kunnen lezen wat onze bevindingen zijn van de Crypto Masterclass. Misschien denk je dan dat dit maar een ervaring is. En terecht. Wil je meer bewijs hebben? Op Trustpilot is te zien dat er al 1126 betrouwbare reviews zijn geschreven. Deze reviews voor 97% goed tot uitstekend. Hieronder een greep uit de reviews:

AllesOverCrypto_reviews

Veel gestelde vragen over de Alles Over Crypto cursus

Hieronder een aantal veelgestelde vragen over de AllesOverCrypto cursus. Hiermee proberen wij jou vragen te beantwoorden! 

Welke cryptocurrency worden in de cursus besproken?

Alle bekende cryptocurrency komen in de AllesOverCrypto cursus aan bod. De volledige top 10 van 2022, met onder andere Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Solana en Binance Coin, wordt uitvoerig besproken. Daarnaast worden maar liefst meer dan 200 andere cryptocurrency munten uitgelicht. De onmisbare extra ‘Crypto Parels’ richt zich op veelal kleine cryptocurrency projecten die je anders niet snel had ontdekt.

Kan ik mijn geld voor de cursus terugvragen?

Ja, op de AllesOverCrypto website staat aangegeven dat je 14 dagen de tijd hebt om je geld terug te vragen. Wel is dit alleen mogelijk als je nog niet de hele cursus gevolgd hebt. Je kunt deze geld-terug garantie het best zien als een tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit of inhoud van deze crypto cursus, heb je 14 dagen de tijd om dit aan te geven en het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen.

Hoe kan ik mijn geld terugvragen?

Wil je jouw aankoopbedrag voor de AllesOverCrypto cursus terugvragen? Dan is dit binnen 14 dagen na aankoop mogelijk via de klantenservice. Ook kun je een mailtje sturen naar info@allesovercrypto.nl. Afgaande op de ervaringen op Trustpilot kost het weinig werk om je geld terug te vragen.

Hoe kom ik met AllesOverCrypto in contact?

Er zijn verschillende manieren om met het team achter AllesOverCrypto in contact te komen. Allereerst is het team op het mailadres info@allesovercrypto.nl te bereiken. Een telefoonnummer lijkt bewust niet beschikbaar te zijn. Wel wordt er een postadres op de website gedeeld, namelijk Laat 47, 1811 EB Alkmaar. Hier kom je het team echter niet in persoon tegen. Daarvoor moet je toch echt naar de Herengracht 449a in Amsterdam. Een bezoekadres is dit niet, maar wel het adres waar het personeel en de oprichters werkzaam zijn.

Leer verantwoord omgaan met crypto via de Crypto Masterclass

De wereld van Crypto is nog jong. Als jij je nu in crypto verdiept met je er nog vroeg bij. Crypto en Bitcoin gaan voor een ware revolutie zorgen op het gebied van geld. Zorg dat je NU weet wat je doet zodat jij binnen een paar jaar met mogelijk enorme winsten uit de markt kan stappen.

Dit is de beste kans uit de afgelopen 50 jaar om met een kleine investering een fortuin op te bouwen. Dit kan alleen in een sterk groeiende en opkomende markt. Crypto is een Once in A lifetime opportunity. De beste asymmetrische belegging sinds lange tijd (het potentieel is dermate in jouw voordeel dat je eigenlijk zou moeten willen om een behoorlijk deel van je vermogen weg te zetten – te riskeren –  in crypto).

START VANDAAG NOG MET DE CRYPTO MASTERCLASS! IN SAMENWERKING MET ALLES OVER CRYPTO IS ER EEN SPECIALE KORTING GELANCEERD VOOR DE LEZERS VAN LAPTOPLIFESTYLE >>

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.
Van Dolder MEDIA | 2411GE | Bodegraven - info@laptoplifestyle.nl © 2024 - Alle rechten voorbehouden