16 minuten leestijd

Day Trading Masterclass 2.0 Review

Door: Patrick Visser
15 februari 2021

Wat is Day Trading?

Day Trading is zoals de naam al zegt is het aankopen en verkopen van financiële instrumenten zoals aandelen, valuta’s of Futures en opties binnen dezelfde handelsdag.

Dit betekent dat alle posities die hij creëert op dezelfde handelsdag worden gesloten. Soms al na enkele seconden of minuten.

Een Day Trader kan profiteren van stijgende koersen (long) als van dalende koersen (short). Het belangrijkste doel van een Day Trader is om te profiteren van kleine koersbewegingen in zeer liquide aandelen.

Hoe volatieler de markt, hoe gunstiger de voorwaarden voor een day trader.

Het voordeel hiervan is dat er minder kans is dat je winsten worden beïnvloed door kenmerken van buitenaf. Er zijn namelijk veel factoren die meespelen bij koersbewegingen zoals geopolitieke situaties, beslissingen van overheden en centrale banken etc. die je aandelen weer de ongewenste richting in kunnen duwen.

Door maar kort in een trade te zitten, heb je niet zoveel last van deze invloeden en profiteer je enkel van de korte grotere bewegingen en neem je je winst voordat de koers weer de andere richting in gaat.

Een Day Trader kijkt vooral op zijn charts (grafiek) naar een zo klein mogelijke timeframe. Bijvoorbeeld de minuut tot 30 minuten chart. De hogere timeframes kunnen worden gebruikt bij de markt voorbereiding en het maken van de technische analyse maar tijdens het traden zelf kijkt de Day Trader in principe niet naar de hogere time frames.

Is Day Trading iets voor mij?

Day Trading kan een zeer lucratieve job zijn maar kan ook heel stressvol zijn. Een Day Trader worden vereist veel training en je moet zorgen dat je een goed trading plan ontwikkeld welke je winsten onderaan de streep opleveren en je hier ongeacht wat dan ook aan houden.

Een goed trading plan kan je zelf ontwikkelen wat soms jaren onderzoek, uitproberen, vallen en opstaan verergert of je kan het leren van een bewezen Day Trading goeroe. Zorg altijd dat in je trading plan je een goede risico management meeneemt en je altijd werkt met stop losses om je verliezen te beschermen.

Als je een goede bewezen goeroe vindt kan dat een snellere en minder frustrerende manier zijn om een consequent winstgevende Day Trader te worden. Nu moet je wel opletten met welke Day Trading Goeroe je in zee gaat omdat er veel scams zijn in dit wereldje.

Day Trading meer een lifestyle dan een job

Mensen die snel rijk willen worden, minimaal moeite willen steken in iets of geen passie ontwikkelen voor Day Trading, slagen zelden. Day Trading vergt veel concentratie, training, kennis waar je dus bereid in zal moeten zijn jezelf te moeten ontwikkelen en hier ook enig plezier in te moeten beleven.

Soms bereid je jezelf uren voor voordat de markt open gaat en uiteindelijk blijkt die dag geen winstgevende trade te maken valt, of zit je maar enkele minuten in een trade en had je graag meer actie gewild die dag.

Voordelen van Day Trading

 • Je zit maar heel kort in een posities waardoor je minder last hebt van druk die op de koers kan worden uitgeoefend door factoren van buitenaf.
 • Geeft je veel vrijheid
 • Je bent locatieonhafhankelijk
 • Je inkomen heeft geen dak, er is geen limiet aan hoeveel je kan gaan verdienen.
 • Werken kan voelen als het uitoefenen van je passie of hobby.

Nadelen van Day Trading

 • Kan risicovol zijn.
 • Kan zeer stressvol zijn.
 • Vergt veel training om een goede Day Trader te worden, al kan wel iedereen met de juiste instelling en inzet een Day Trader worden, ongeacht je achtergrond.

Day Trading Masterclass 2.0 onder de loep

Wat zeggen ze over zichzelf

 • Straight Forward: Niet moeilijker dan nodig is, we willen dat het voor iedereen toegankelijk Ongeacht niveau of ervaring.
 • Geen get rich quick: Wij geloven niet in Get Rich De Masterclass is ingericht om jou consistent te laten traden en hiermee jouw trading account te laten groeien.
 • Nuchter: We zijn niet Geen Lambo’s of blabla.. Down to Earth leren over financiële markten en daytraden. We gaan voor de long run.
 • Simpele Taal: We gebruiken soms Engelse termen maar verder is de gehele cursus in het Nederlands. Alles wordt zo simpel mogelijk
 • Persoonlijke Aandacht: Het is niet een video cursus en daarna maar kijken wat je doet. Zodra je toetreedt tot de Masterclass krijg je 1 maand Gratis toegang tot de live-mentor sessies. Hierbij leer je samen met de community en maken wij tijd voor persoonlijke aandacht en
 • Zelfstandigheid: Van blind volgen leer je Het doel is dat je volledig zelfstandig aan de slag kunt gaan als daytrader.

Wie zit er achter Day Trading Masterclass 2.0

De twee mannen achter de Day Trading Masterclass, Kevin Timmer en Jordi van de Pas, hebben geen toonaangevende financiële opleidingen achter hun naam staan. Geen Economics of Finance & Investments profiel.

Al is dit in de wereld van Day Trading geen vereiste en lijkt het een must bij degene die Day Trading cursussen verkopen om aan te geven dat iedereen kan leren Daytraden.

Kevin Timmer begon met een heel populair YouTube kanaal en wordt door veel mensen op Instagram als een autoriteit gezien. Doordat hij al veel volgers had was het opzetten van deze Masterclass een logische vervolgstap.

Kevin Timmer

is een Day Trader sinds 2014. Hij zocht een manier om zijn levensstijl en baan te vervangen en kwam bij Day Trading terecht.

Ondertussen reist hij naar alle zonnige plekjes van Azië en Europa en leeft het leven van een Day Trader en is hij onafhankelijk van locatie.

Wat mij opvalt aan Kevin Timmer is dat hij niet te koop loopt met zijn vermogen om zijn cursus te verkopen zoals vele in dit wereldje doen.

Veel Day Trader goeroes scheppen op met foto’s van hun Rolex horloges, dure auto’s en boten en dit roept altijd vraagtekens mij bij op. Kevin doet dit niet wat al zeer positief op mij overkomt.

Jordi van de Pas

was de eerste deelnemer van Kevin’s Masterclass en was zo te spreken over de kwaliteiten en strategie van Kevin dat hij wilde samenwerken.

Jordi deed een studie Psychologie maar wilde een onafhankelijk leven en niet een ander zijn uurloon laten bepalen. Mooi meegenomen is dat bij Day Traden, psychologie een hele grote rol speelt. Het is belangrijk dat een Day Trader beslissingen neemt puur op basis van zijn kennis en strategie.

Maar op psychologisch vlak zijn er veel valkuilen. Day Traders kunnen afgeleid worden door hebzucht of angst en daarom verkeerde beslissingen nemen. Met de achtergrond in Psychologie kan Jordi als mentor dit snel herkennen bij hun studenten en er goed op inspelen.

Is Day Trading Masterclass 2.0 betrouwbaar?

Er zijn enkel goede reviews op hun website te vinden. Al moet ik erbij zeggen dat dit met gemak aangekocht kan worden of de prinstscreens vervalsd kunnen worden. Als ik op zoek ga naar reviews op onafhankelijke websites kom ik niet echt iets tegen, misschien is dat omdat ze nog relatief nieuw in het wereldje zijn.

Maar een goed teken is dat er ook geen slechte reviews te vinden zijn en er niemand claimt dat het een scam is of ze geld verloren zijn door hen.

De bedrijfsnamen die onder Kevin Timmer’s naam staan geregistreerd zijn legaal en vallen beide onder de geld terug garantie regelgeving.

Dit zijn OD_BAse B.V. uit Goes. Dit bedrijf staat nog steeds geregistreerd bij de Nederlands KVK. En ik kom ook het bedrijf TIMMER CAPITAL LC tegen dat gevestigd is in Amerika.

De 14 dagen geld terug garantie de ze aanbieden, lijkt mij nogal wat kort.

Ik denk wel dat Kevin Timmer consequent winstgevend is als Day Trader en nuttige informatie kan verstrekken om je de goede richting in te helpen.

De inhoud van Day Trading Masterclass 2.0

Als je de cursus besluit te kopen krijg je het volgende:

Een videocursus met meer dan 12 uur video materiaal. In deze cursus wordt de basis uitgelegd. De cursus bestaat uit acht modules:

Module 1: In de eerste module wordt je niet direct in het diepe gegooid. Je krijgt een introductie over wat Day Traden nou precies is en waarom jij het zou moeten doen en ook waarom het op de Amerikaanse markt gedaan wordt in plaats van de Nederlandse

Module 2: In combinatie met de volgende module is dit een krachtige basis. Je leert hoe je grafieken met lezen en hoe je de prijs redelijk kunt voorspellen met de gegevens die je ziet op de grafieken. Denk hierbij aan Tops, Bottoms, Pullbacks, Channels, Gaps en niet te vergeten het Volume.

Module 3: Welke standaard patronen moet jij herkennen om succesvolle trades te maken? En hoe ga je vervolgens verder? Dat wordt in deze module behandeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bull- en Bearflags.

Module 4: Wat zijn indicators en hoe gebruik je ze? En hoe gebruik je ze vooral niet? Dit in combinatie met de indicatoren die Kevin gebruikt en waarom vormden deze vierde module.

Module 5: In deze module wordt je alles uitgelegd over typen orders die je kunt plaatsen en wanneer je deze waarom gebruikt. (sell stop / buy stop / limit orders)

Module 6: Voordat de markt open gaat heb je een voorbereidingsritueel. Tijdens de voorbereidingen kijk je voordat de markt open gaat welke aandelen voor die dag interessant zijn en stel je je trading plan voor deze aandelen vast.

Module 7: De strategieën die Kevin gebruikt worden in deze module uitgelicht.

Module 8: Als afsluiting krijg je nog een aantal video’ s waarin je Kevin live ziet traden. Alles van de vorige modules zie je dan in de praktijk voorbij komen, zodat de puzzelstukjes op hun plaats vallen.

Je krijgt het volgende

 Dagelijkse live tradingsessies met Kevin: Je kunt live meekijken welke trades Kevin maakt om zo te leren hoe de entries en exits van zijn strategieën werken. Zijn advies: Leer het zelf door het te doen en probeer niet te kopiëren. Daar ga je niet beter van worden.

 Wekelijke Q&A sessies: Elke week is er een Q&A sessie waarbij je direct al je vragen die je hebt aan Kevin kunt stellen. De Q&A sessies kun je later terugkijken, want van vragen van anderen kun je natuurlijk ook leren.

 Toegang tot zijn chatroom: Elke trade goeroe moet een chatroom hebben waarin gedeeld kan worden welke aandelen eventueel de moeite waard zijn, of je andere zaken op het gebied van trading van elkaar kunt leren.

Een aantal bonussen

 Scanners: Of liever Scanner settings. Een scanner wordt gebruikt om aandelen voor de dag te zoeken die in jouw trading strategie vallen.

Kevin deelt zijn scanner settings met jou, waardoor ook jij voordat de markt open gaat weet welke aandelen vandaag de grootste kans van slagen hebben voor jouw strategie.

 Dagelijkse watchlist: In de dagelijkse watchlist staan de aandelen die die dag de grootste kans van slagen hebben. Denk hierbij aan het resultaat van je scanner. Als je dus nog geen tijd hebt om je scanner in te stellen of het geld ervoor hebt (want goede scanning software, zoals Trade Ideas of FinViz of TradingView kosten ook geld), kun je de watchlist van Kevin gebruiken.

 Excel templates: Met Excel templates kun je je gemaakte trades bijhouden en zo zien of je winstgevend bent. De templates bevatten meer informatie dan alleen winst en verlies, dus kunnen erg handig zijn om je algehele trading kwaliteit te meten.

Eigenlijk alles op de masterclass na is gevormd in een maandabonnement waar je ook 1 maand gratis van krijgt. Na deze maand, die je zelf kunt activeren, moet je er maandelijks voor betalen.

Voordelen van de daytrading cursus

 • Een grote plus is dat je kan meekijken hoe Kevin trade, dit bewijst niet alleen dat hij daadwerkelijk kan traden, maar het leert je veel meer dan video’s omdat je live ziet hoe hij zijn beslissingen neem en op basis waarvan. Bij Day Trading komen zoveel situaties kijken die je vooraf niet allemaal kan weten en op voorbereid Day Trading is iets wat je door ervaring leert. Als Day Trader ben je daarom ook nooit uitgeleerd.
 • De Ook dit geeft weer een verzekering dat je contact kan hebben met andere studenten en hun ervaringen. Als het niet succesvol zou zijn, zou je eerder denken dat ze dit afschermen. Plus je kan veel leren van elkaar extra.
 • Het psychologisch aspect is erg belangrijk bij het leren Day Traden, waar hun door Jordi zijn achtergrond een goede basis kunnen
 • Er zijn veel scams in dit wereldje, veel cursussen die worden verkocht door zogenaamde goeroe’s die eigenlijk enkel geld verdienen aan het verkopen van hun cursussen en zelf geen maand winstgevend geweest in Day Trading. Kevin lijkt anders en met zijn legale bedrijven en ernaast transparantie door middel van zijn live trading sessies en chatroom lijkt het erop dat hij weet wat hij doet als Day Trader en je daadwerkelijk op weg kan helpen om zelf een consequent winstgevende Day Trader te
 • Je kan leren in het Nederlands wat de soms wat complexe stof toch makkelijker laat doordringen en je wellicht helpt het allemaal wat sneller eigen te

Nadelen van de daytrading cursus

 • Er valt niets te vinden over de strategieën die hij gebruikt en hem geld opleveren. Maar dat kan misschien zo zijn dat hij deze zoveel mogelijk voor zichzelf wilt houden, omwille van de verkoop van zijn
 • Geen echte reviews te vinden van studenten die de cursus hebben gevolgd op onafhankelijke sites, maar daarentegen geen slechte reviews te vinden en mensen die claimen dat hij een scam is of zij veel geld door zijn strategieën zijn

Day Trading Masterclass 2.0 kopen

Als je denkt dat je er klaar voor bent om met deze cursus te starten, wacht dan niet te lang want momenteel bieden ze een flinke korting aan van normaal € 2172,- nu € 497,-

Voor dit bedrag ontvang je alle modules, dus de Masterclass en krijg je toegang tot de chatroom, de live trading sessies en alles wat we hierboven hebben besproken.

Vervolgens betaal je elke maand € 99,97 voor toegang tot de chatroom en de live trading sessies. Er wordt één maand gratis gegeven die je kan activeren na de aankoop van de cursus

 Klik hier om je aan te melden voor de cursus.

Is de cursus duur?

Als je kijkt naar de Amerikaanse goeroes valt het wel mee omdat zij vaak 2 tot 8 keer meer vragen. Meestal gaan die wel dieper op de stof in en houdt Kevin zich meer bij de basics.

Zelf leren traden en een strategie ontwikkelen duurt vaak jaren voor je consequent winstgevend bent, mocht je dat punt dan al bereiken op eigen houtje. Als je zelf alles moet uitvinden, zal je moeten leren van eerst zelf vaak de fout in gaan. Dit kan meer verliezende trades opleveren en de tijd die je misloopt dat je al consequent winstgevend aan het traden had kunnen zijn, er tegenover gezet lijkt deze Masterclass helemaal niet zo duur.

Ondanks dat de kunst leren van een goeroe je veel sneller een consequent winstgevende Day Trader maakt als wanneer je zelf bij 0 begint, moet je nog steeds niet verwachten met deze cursus dat je na één maand al je baan kan opzeggen en ook de wereld kan rondgaan van je Day Trading inkomsten zoals Kevin doet. Leren Day Traden vereist veel oefening voor je de maand in het groen zal kunnen afsluiten

Gelukkig hamert Kevin er ook op om altijd te leren in een demo account die veel brokers aanbieden, zodat je zonder risico van je vermogen het kan leren. Zodra je hebt bewezen in je demo account dat je consequent winstgevend bent, moet je pas overstappen naar een echt trading account en traden met echt geld.

Conclusie

Na alles zorgvuldig bekeken te hebben denk ik dat Kevin en Jordi je al een heel eind op weg kunnen helpen om een goede Day Trader te worden.

Ze geven niet enkel hun kennis weg in alle videos die je van hun ontvangt, maar zorgen dat je erna ook leert om deze kennis toe te passen in de praktijk.

Day Trading gaat erg snel en je kan je snel verliezen in de hectiek, doordat je zoveel verschillende zaken tegelijk in de gaten moet houden. Kijk maar al naar de verschillende schermen die je bij veel traders ziet. Als de markt open gaat zie je op het beeld koersen en grafieken bewegen die onbewust al wat spanning kunnen oproepen en je besluitvorming kunnen beïnvloeden.

Er zijn beginnende Day Traders die al in trades springen uit emotie enkel omdat ze iets snel zien bewegen op hun scherm, zonder enige onderbouwing, enkel in de hoop dat het met winst eindigt. Wat vaak het tegenovergestelde is.

Beginnende traders kunnen ook heel onzeker en angstig worden als zij eens een verliesgevende trade hebben. Echter hoort dit bij het vak en is het belangrijk dat je goed om kan gaan met een verliesgevende trade en je bijvoorbeeld je volgende trade niet laat beïnvloeden door angst en een goede mogelijkheid niet opent omdat je bang bent dat het weer mis gaat.

Dankzij Jordi zijn achtergrond in psychologie kan dit een ontzettend sterke basis meegeven naast alle kennis en ervaring die Kevin je meegeeft.

Veel traders vergeten hoe belangrijk de psychologische factor is en heel veel traders gaan onderuit doordat ze deze factor onderschatten.

De aanschaf van de cursus is een flinke investering en kan een drempel zijn, maar met het inkomen wat het je op termijn kan terug geven, je beschermt voor de valkuilen omdat je start met een gezondere basis, wat je mogelijk beschermt voor verliezen, de tijd die je bespaart om een succesvolle Day Trader te worden, denk ik dat het de investering waard is.

Dit kan ik uit eigen ervaring bevestigen omdat ik zelf een Day Trader ben die het zichzelf heeft geleerd ongeveer 12 jaar geleden en het heeft mij jaren gekost aan frustratie, verliesgevende trades en het meerdere malen bijna willen opgeven voordat ik consequent winstgevend werd.

De kosten van deze cursus zijn in mijn ogen klein in vergelijking met alle tijd en geld die ik hierin heb geïnvesteerd alvorens succesvol te worden.

Is de Day Trading Masterclass 2.0 wat voor jou?

Als je nog steeds twijfelt of deze levensstijl en masterclass iets voor jou zijn stel jezelf dan de volgende vragen:

 • Wil ik locatieonafhankelijk zijn?
 • Ben ik bereid veel tijd en energie te stoppen in het leren van Day Traden?
 • Wil ik mijn huidige leefwijze en baan deels of volledig veranderen?
 • Kan ik consequent zijn?
 • Kan ik tegen een beetje stress?
 • Ben ik een doorzetter?

Ook is het misschien wat om deze video te bekijken (KLIK HIER) waarin Kevin $ 400,- verdient in 10 minuten en uitlegt op basis waarvan hij deze trade maakte. Hier kan je ook doorklikken naar zijn YouTube kanaal.

Zijn populaire YouTube kanaal heeft bijgedragen aan dat Kevin uiteindelijk besloot deze Masterclass te ontwikkelen.

Als je al bovenstaande vragen met een ja kan beantwoorden ben je misschien wel klaar om deze weg van Day Trading in te slaan en met de hulp van Kevin en Jordi uiteindelijk dezelfde vrijheden te hebben als hen. Schrijf je dan hier in voor de Day Trading Masterclass 2.0.

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.Jalin Media
Loethoeli-erf 15
3263 SJ Oud-Beijerland
info@laptoplifestyle.nl


Jalin Media - 2021 © 2022 - Alle rechten voorbehouden