Gratis training om direct aan de slag te gaan met crypto
5 minuten leestijd

Gratis training om direct aan de slag te gaan met crypto

Door: Simon Groothart
5 februari 2021

Jarenlang is de Bitcoin in het nieuws geweest. Het is het verhaal van een waardeloze munt naar één van de belangrijkste en meest waardevolle cryptomunten ter wereld. Wie tien jaar geleden heeft geïnvesteerd, ziet nu een enorme vermeerdering van de waarde van de munt. Maar in 2018 leek de rek er wel uit en was de hype over. Toch zien we dat deze hype weer helemaal aan het terug komen is. Daarom is het nu tijd om je in te lezen over crypto en een gratis training te volgen. Een andere goede manier om online geld te verdienen is aan de hand van de Trading Navigator Methode.

Direct aan de slag met crypto

Niet alleen Bitcoin maar ook andere vormen van cryptocurrency of cryptomunten worden steeds waardevoller. Om deze reden is het slim om zelfs zonder kennis, ervaring of kapitaal vandaag nog te starten met cryptocurrency. Maar hoe doe je dat precies? Dit is minder ingewikkeld dan je denkt. Zo hebben experts Derek Westra en Patrick Suiker een gratis training samengesteld.

In deze training doen de experts uit de doeken welke munt de ‘sleeping giant’ van dit moment is. Dat wil zeggen dat dit een cryptocoin is die een flinke potentie heeft en wellicht net als Bitcoin tot wel 100 keer in waarde zal stijgen. Om aan de slag te gaan met crypto heb je uiteraard wel wat van deze muntjes nodig. Gelukkig is de investering met 1 euro erg laag. De heren leggen je uit welke strategie je kunt gebruiken om geld te gaan verdienen en hoe de systemen achter crypto precies werken.

Door te experimenteren met goedkope cryptomunten krijg je immers meer inzicht in hoe je het beste kunt investeren. Daardoor ontwikkel je een neus voor het opsporen van nieuwe sleeping giants en weet je hoe je moet reageren. Daarvoor zijn er drie gratis e-boeken beschikbaar; de Crypto MasterGids, de 7 beste manieren om online geld te verdienen en 10 interessante redenen om te leren over crypto.

Modules

Het is inmiddels geen geheim meer dat er met crypto veel geld te verdienen is. Dat betekent niet dat je binnen een uur slapend rijk bent. Je hebt immers kennis van zaken nodig. Ook als de wereld van crypto nog helemaal nieuw voor je is, is de cursus van Derek Westra en Patrick Suiker een goede eerste stap. Beginners worden van A tot Z bijgepraat over de wereld van crypto. Het leuke van deze gratis training is, dat ook als je al veel van crypto weet, je toch nog nieuwe dingen leert.

De eerste training is gratis. Daarna is het mogelijk over te gaan op een betaalde cursus. Deze cursus is vrij zacht geprijsd en daardoor kun je een aantal gratis e-books ontvangen. De cursus werkt aan de hand van verschillende modules. Dat begint uiteraard bij een beginnerscursus waarbij je uitleg krijgt over digitaal geld, wat een smart contract is en wat de concepten zijn rondom cryptovaluta. Zo krijg je in de module uitleg over het verschillende jargon, zodat je snel aan de slag kunt gaan.

Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, ga je ook echt crypto aankopen en deze leren beveiligingen. Bij grote waardevermeerderingen kun je ervoor kiezen om je winsten te laten uitbetalen. Je kunt de winsten ook weer gebruiken voor het investeren in nieuwe munten. Dit zijn de zogenaamde ICO’s (Initial Coin Offerings). Je kunt de munten via bijvoorbeeld exchanges – een soort handelsplatformen – ook weer verruilen. Dit noemen we crypto trading.  Uiteraard is de cursus pas compleet als je het eindexamen gedaan hebt. Naast de modules ontvang je ook toegang tot allerlei bonus e-books, zodat je gemakkelijk verder kunt leren over de wereld van crypto.

Waarom deze cursus zo handig is

Patrick Suiker en Derek Westra zijn er met hun cursus in geslaagd om op een laagdrempelige manier uit te leggen hoe de wereld van crypto precies werkt. Ook als je geen ervaring hebt met de digitale munten, blijft de cursus boeiend. De video’s zijn namelijk duidelijk en rustig ingesproken. Dat tot in tegenstelling tot vele andere cursussen waarbij in een rap tempo er allerlei termen op je afgevuurd worden. De cryptowereld lijkt vaak flitsend te zijn en vooral iets voor slimme, snelle jongens. Maar ook als je rustig op je eigen gemak aan de slag wilt met crypto, is daar een manier voor dankzij deze cursus.

De opbouw is dan ook erg duidelijk. Daardoor nemen de twee cursusleiders je echt aan de hand en zul je niet snel verzanden in allerlei onduidelijke concepten. Door vallen en opstaan hebben zij geleerd hoe deze wereld werkt en zullen je daarom laten leren van hun fouten. Het absolute hoogtepunt van deze online cursus is dat je ook live mag meekijken tijdens het doen van een trade. Op die manier zul je zien dat de cursus geen luchtfietserij is, maar de realiteit waar men – bij slim handelen – veel geld aan kan verdienen.

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.
Van Dolder MEDIA | 2411GE | Bodegraven - info@laptoplifestyle.nl © 2024 - Alle rechten voorbehouden