Zeer Groot Historische Beurskoersen bestand Voor Traders!

 

Beste Trader,

Heeft u wel eens een handelssysteem gekocht terwijl de resultaten in de praktijk totaal niet overeenstemden met de beloofde rendementen? En u daardoor zoveel geld verloren hebt totdat u uiteindelijk het bijltje erbij neergegooid hebt? Dan heeft u de behoefte aan een groot historische beurskoersen bestand om een systeem zelf te kunnen testen. En daarmee te leren zwemmen door eerst te gaan droogzwemmen… Lees snel verder want dit gaat uw toekomst bepalen…!

Big Data voor Systeemontwikkelaars en professionele handelaren!

Een handelssysteem zal robuust moeten zijn en over een langere periode getest moeten worden. Daarvoor is voldoende historisch data nodig! En ook goede beleggingssoftware die deze data kan omzetten in grafieken!

Ik heb vanaf 2003 jaarlijks zelf alle data ingekocht. Deze data heeft mij enorm geholpen om verschillende beleggingssystemen te ontwikkelen maar ook bestaande systemen te testen. Door gebruik te maken van historische data kan men een systeem op verschillende perioden testen en daarmee haar robuustheid beoordelen.

Daarmee kan een trader heel veel voordeel behalen en eventuele tekortkomingen van het systeem feilloos opsporen!

Testen op historische beurskoersen (backtesten) is belangrijk maar misschien nog wel belangrijker is het om een systeem daarna op toekomstige koersen of andere perioden te testen. Dit wordt ook wel forward testing genoemd en wordt door veel mensen vergeten!

Met onze enorme hoeveelheid data kunt u uitvoerig testen op indices, commodities, opties, aandelen en crypto.  Zowel op dagbasis maar ook intraday!

Vooral onze optiedata op de AEX-Index is uniek! Deze is beschikbaar vanaf 2003! Ook zijn er talloze optieseries voor aandelen voorhanden! De optieseries op onze eigen AEX zijn een must voor iedere belegger!

Welke historische beurskoersen data bieden wij aan?

U vraagt zich natuurlijk af hoeveel data wij beschikbaar hebben en van welke fondsen. Hieronder een greep uit de data die wij aanbieden ter verkoop. Schroom niet om te vragen naar specifieke dat! Genoemde producten bevatten dagkoersen en intradaykoersen!

  1. Europese en Amerikaanse Indices
  2. Fondsen van renteproducten zoals de Boble en de Bund
  3. Aandelenfondsen van de AEX, AMX en ASCX en een aantal lokale fondsen
  4. Alle (historische) optieseries van AEX en AMX aandelen alsmede van de AEX
  5. Een aantal bekende beleggingsfondsen van BNP, Delta Lloyd, ING, NN en Robeco
  6. De meest belangrijke en verhandelde valutakoersen zoals USD/EUR, EUR/AUD, EUR/GBP, GBP/USD, EUR/CHF en nog veel meer..
  7. Continuous Futures van o.a. AEX, DAX, Nadaq, SP500 (E-mini)
  8. Commodities zoals Goud, Zilver, WTI, Brent, Palladium en Platinum
  9. Buitenlandse fondsen van o.a. Nasdaq, Dow Jones, SP500
  10. Diverse cryptovaluta met o.a. BTC, ADA, ETH, XRP, DOT etc.

heeft u vragen over bepaalde fondsen? Schroom niet om contact op te nemen info@laptoplifestyle.nl!

Big data is de toekomst!

Big data is de toekomst! Zeker met de komst van AI. De handel zal steeds meer automatisch gaan verlopen. Steeds meer partijen zullen dus behoefte hebben aan historische beurskoersen zodat (automatische) handelssystemen uitgebreid getest kunnen worden. Wij verwachten dat koersdata veel duurder zal gaan worden in de toekomst…

Natuurlijk zijn er partijen die software aanbieden waarbij u gebruik kunt maken van historische beurskoersen die het platform ter beschikking stelt. Meestal is die data zeer beperkt. Daarbij komt ook nog dat het platform zeer beperkt bruikbaar zal zijn. U kunt dan van de volledige service gebruik maken met een maandelijkse abonnement dat een paar honderd euro per maand zal gaan kosten!

Ik heb er vele jaren geleden direct voor gekozen om data in eigen beheer te willen hebben. Ik koop al sinds 2003 relatief goedkoop data in. Voor een prijs die u nooit meer zal zien.

Helaas is sinds vorig jaar mijn abonnementsprijs ook voor het eerst sinds 15 jaar omhoog geschroefd. Dat was ook wel te verwachten door die hoge inflatie. Daardoor zijn de prijzen alleen vorig jaar al met zo’n 20% gestegen!

Als u uw beleggingen professioneel wilt gaan aanpakken zult u toch over voldoende historische data moeten beschikken. Data die onbetaalbaar is geworden… Tenzij…. Ja tenzij…

Wij hebben onbetaalbaar weer betaalbaar gemaakt!

Als we kijken naar Facbook en Google dan weet inmiddels iedereen wel dat data veel, maar dan ook zeer veel geld waard kan zijn, of worden. U heeft zeer waarschijnlijk een account bij Google of Facebook. Dat is gratis nietwaar?

Nou, het is maar hoe u dat ziet. Want u betaalt wel degelijk een prijs! U betaalt misschien niet direct een bedrag per maand aan Google of Facebook voor hun diensten, maar u betaalt wel met uw data! Data die doorverkocht wordt aan andere partijen voor zeer veel geld!

Wat denkt u dat er in de toekomst gaat gebeuren als er zelflerende systemen op de markt komen? Of door AI aangedreven systemen waar ook particulieren toegang tot krijgen?

Dan heeft elke particulier belegger ineens veel historische data nodig! U wilt die aankomende gekte voor zijn en de data zelf al in huis hebben! Want tegen die tijd zullen veel mensen in staat zijn om – dankzij AI – zelf een systeem te ontwikkelen en te testen! Net zoals veel mensen nu zelf een WordPress website kunnen maken! Er zal dan een enorme vraag zijn naar historische beurskoersen!

Ik verwacht binnen 3 jaar een enorme ontwikkeling in beleggingsland op dit gebied. Bent u de ontwikkelingen een stapje voor? Of gaat u vanaf de zijlijn toekijken?

Wat zijn de historische data waard?

Zoals aangegeven bewaar ik de historische data als sinds 2003. Die data komen sinds die tijd consequent van de VWD GROUP.

Ik betaal dan ook sinds 2003 voor mijn data en heb deze in eigen beheer. Die data komen iedere dag automatisch binnen op mijn computer in het programma Wall Street Professional. Dus om de data te lezen schaft u het programma aan.

Als u een kopie in uw map op uw computer plaatst kan het programma dat data probleemloos lezen en vertalen naar grafieken.

Zo kunt u direct systemen gaan ontwikkelen en testen! Zonder dat u zelf eerst veel leergeld moet betalen! Hoeveel is dat u waard? En wat gaat de toekomst met AI ons brengen? Wees zelf voorbereid door data in eigen bezit te hebben!

Veel andere software leveranciers bieden bijvoorbeeld geen intraday data aan! Ik heb de data hier waarmee u zo aan de slag kunt!

An Offer You Can’t Resist… BLACK Friday AANBIEDING!

Wij realiseren ons dat data inkoop erg duur is. Zo hadden wij een aantal jaar geleden het voornemen om historische optiedata van de DAX-Index in te kopen. We konden rekenen op minimaal €7.500 voor een paar jaar optiedata van alleen de Duitse beurs!

Wij bieden nu tijdelijk alle bovengenoemde historische beurskoersen / optiekoersen aan voor maar 3.500 euro excl. BTW!

Dat is veel minder dan alle abonnementskosten die ik over de jaren al heb betaald, maar ook wat de huidige waarde representeert van alle data! Ieder jaar zien wij nu de kosten van betrouwbare data enorm toenemen! U bent er nu nog vroeg bij om deze data te bemachtigen voor een prijs waar professionals niet lang bij stil zullen staan!

Echter, wij bieden deze data alleen aan particuliere beleggers aan. Grote banken maken al genoeg winst door hun succesvolle beleggingsafdelingen. Nu bent u aan de beurt!

Tot slot

Neem voor meer info contact op via info@laptoplifestyle.nl. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook zijn wij bereid u bij te staan met het programma Wall Street en de migratie van de koersen.

Het programma Wall Street is zeer gebruiksvriendelijk en ik werk als sinds 2003 met dit programma! Meer info is te vinden bij Keyword
Van Dolder MEDIA | 2411GE | Bodegraven - info@laptoplifestyle.nl © 2024 - Alle rechten voorbehouden