website registreren met neostrada
1 minuut leestijd

Hoe maak je een website met WordPress?

Door: Simon Groothart
24 oktober 2019

In deze videotraining gaan we ontdekken hoe je een website kunt gaan maken in WordPress. In de eerste video beginnen we met het installeren van WordPress. Hiervoor moeten we eerst een domeinnaam registreren en een hostingpakket kopen. Als laatst kijken we hoe we kunnen inloggen op onze eigen website.

https://www.youtube.com/watch?v=5Ntx3-tobsk&t=6s

Bekijk de volgende video: #2 Thema kiezen & basis instellingen – Hoe maak ik een website met WordPress?

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.
Van Dolder MEDIA | 2411GE | Bodegraven - info@laptoplifestyle.nl © 2024 - Alle rechten voorbehouden