Jelline Brands vertelt over haar inkomen
6 minuten leestijd

Inkomen Jelline brands: Hoeveel verdient zij nou echt?

Door: vandoldermedia
27 oktober 2022

Nog maar een paar uur per week werken om rond te komen? Dat wil toch iedereen wel? Jelline Brands wist dat online ondernemen de toekomst zou worden en heeft daarvoor alles aan de kant gezet. Nu kan zij leven van het internet en verdient zij naar eigen zeggen soms meer per maand dan dat jij en ik in één jaar verdienen… Moeilijk te geloven toch? Wat is hiervan nu waar? Of is het totale onzin? Meer over het inkomen van Jelline Brands en of jij hetzelfde kunt doen lees je hier!

Jelline Brands begint met online ondernemen

Jelline Brands kwam in aanraking met internetmarketing door een advertentie over dropshipping. Dit is het in- en verkopen van producten zonder tussenkomst van locatie of enige bewerking. Een goed voorbeeld is het goedkoop inkopen van een product via Alibaba en deze verkopen op bijvoorbeeld BOL.com. Om deze producten te verkopen moest zij deze online zetten en hiervoor productomschrijvingen maken. Daarmee verdiende zij op negentienjarige leeftijd al 10 euro per product. In die tijd liepen de inkomsten van Jelline al behoorlijk op. Zij wist dat online ondernemen de toekomst werd en begon ook freelancers in te huren voor het maken van productomschrijvingen. De toekomst zag er rooskleurig uit. Totdat zij Cash Cow Channels ontdekte…

Waar komt het inkomen van Jelline Brands vandaan?

Cash Cow Channels zijn Youtube-kanalen die worden opgezet om zoveel mogelijk hype te creëren rondom een bepaald onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de 10 grootste huizen of de 10 mooiste auto’s. Je maakt video’s over onderwerpen of dingen die een hoge entertainment waarde hebben en waarvan je weet dat de kans groot is dat deze de aandacht trekken van mensen die Youtube bezoeken. Toen op een dag bleek dat een bepaalde video binnen een dag meer dan 200.000 views had was dat het keerpunt voor Jelline. Adverteerders betalen namelijk per 1000 views en zij had hiermee binnen één dag een maandinkomen verdiend! Nu huurt zij freelancers in om video’s en content te laten maken. Dat is uitgegroeid tot een echte business waarbij zij sommige maanden afsluit met soms wel meer dan 300.000 winst of 20.000 euro per dag.

TIP! Wil jij hetzelfde bereiken in veel kortere tijd? Zelfde inkomen Jelline Brands? Bekijk dan snel haar cursus aanbod! >>

Wat is het geschatte vermogen van Jelline Brands?

Het geschatte vermogen van Jelline brands loopt in de miljoenen. Zij heeft een huis van 1,4 miljoen en voor de deur staat een Porsche en een Range Rover. Mijn inschatting is dat haar een deel van haar huis ook nog vol hangt met designerkleding en tassen. Haar totale vermogen zal dus tegen de 2 miljoen lopen. Tegenwoordig lijkt dat een vermogen dat zeker haalbaar is voor een online ondernemer. Als je iets hebt dat enorm schaalbaar is dan kan het echt heel hard gaan!

Jelline Brands cursus en reviews

Jelline Brands is enorm succesvol. En het online ondernemen / online geld verdienen trekt veel mensen de aandacht. Ook ons is het succes van Jelline Brands niet ontgaan! Inmiddels is zij een veelgevraagd persoon geworden. Veel online kanalen en content creators willen haar in de uitzending hebben voor de podcast. Daar vertelt zijn haar verhaal over hoe zij in aanraking is gekomen met online marketing. Het is opvallend dat zij eigenlijk door een besluit te nemen en een eerste stap te zetten in deze niche is gerold. Want zij is gestart met dropshipping echter werd dat geen succes. Maar omdat zij doorzet heeft zij nu toch een succesvolle onderneming weten op te zetten: De Cash Cow Academy. Haar onderneming leert je om een succesvol Youtube kanaal op te zetten zodat ook jij online geld kunt verdienen via het internet. Wil je zelf niet in beeld? Geen probleem! Want juist deze Youtube Cash Cow Channels worden opgezet zonder dat jij zelf in beeld moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan Meditatiekanalen, Top 10 kanalen of Quote kanalen. Je maakt zelf, of laat video’s maken die een hoge entertainment waarde hebben, of over een topic die nu trending is op de socials. Jij hoeft dus zelf niet in beeld te komen.

Over de Cash Cow Academy

Omdat Jelline veel vragen kreeg over het opzetten van een succesvol Youtube kanaal is zij de Cash Cow Academy gestart. In mijn optiek is dit de beste cash cow cursus van ons land. De cursus is gemakkelijk en leuk om te volgen en is ook nog eens ontzettend resultaat-gericht. Bekijk ook onderstaande video waarin Jelline Brands aangeeft wat er allemaal mogelijk is dankzij Youtube Cash Cow channels en haar cursus! Het doel is dat je met een Youtube kanaal geld gaat verdienen door korte video’s te maken en deze op jouw Youtube kanaal te plaatsen. Zodra jij 1000+ abonnees hebt en 4000+ uren aan views dan kom je in aanmerking voor het Youtube Partner Programma. Dat zorgt ervoor dat bezoekers advertenties te zien krijgen wanneer zij een video op jouw kanaal bekijken. Op basis van het aantal views en getoonde advertenties door Youtube kun je een extra inkomen verdienen op basis van die getoonde advertenties. Inmiddels heeft Jelline al een grote groep studenten opgeleid waarvan er ook een aantal zeer succesvol zijn geworden!

Cash Cow Academy ervaringen

Dat wat Jelline Brands doet blijkt te werken. Want de ervaringen die wij vonden via Trustpilot zijn allemaal lovend. Geen uitzondering daar gelaten. Momenteel zien we 159 gedeelde ervaringen via Trustpilot. Daarmee heeft de Cash Cow Academy 4,8 uit 5 sterren weten te bemachtigen. Wij hebben enkele minder positieve reviews bekeken. We zien dan dat deze reviews meer gaan om het klagen dan de klacht zelf. Nog belangrijker is dat daarom altijd netjes en behulpzaam wordt gereageerd door Jelline en haar team. De feiten benoemen en laten zien hoe het echt zit. Dat geeft allemaal veel vertrouwen! Hieronder enkele lovende reviews over de Cash Cow Academy van Jelline Brands. Cash Cow Academy reviews

Toegang tot Cash Cow Academy van Jelline Brands?

Wil je ook geld verdienen via het internet door het maken van video’s? Maar wil je liever zelf niet in beeld? Of zelf een video opnemen? Dan is de Cash Cow Academy de moeite van het bekijken waard! Je gaat stap voor stap leren hoe jij een succesvol Youtube kanaal kunt opzetten en daar uiteindelijk veel geld mee kunt verdienen. Echter komt niets vanzelf. Ook hiervoor is de nodige zelfdiscipline en doorzettingsvermogen voor nodig. Anders zou iedereen het doen nietwaar? Maar als jij er serieus op zoek bent naar een extra inkomen met de potentie tot een meer dan fulltime inkomen dan raden wij jou deze cursus van Jelline Brands van harte aan! Je krijgt levenslang toegang. Als je dit serieus en diep van binnen wilt maar de prijs is op dit moment voor jouw te hoog dan kun je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Je kunt voor 3 of 6 termijnen kiezen.

Ontdek hoe jij met jouw Youtube Kanaal serieus geld kunt verdienen naast je baan of studie… Met het potentieel van meer dan 10k per maand of meer… En zonder dat jij zelf in beeld komt…

Toegang tot Cash Cow Academy >>

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.
Van Dolder MEDIA | 2411GE | Bodegraven - info@laptoplifestyle.nl © 2024 - Alle rechten voorbehouden