bitcoin munten
15 minuten leestijd

Koopwaardige cryptomunten top 5: Welke cryptomunten zijn juist nu koopwaardig?

Door: vandoldermedia
28 juni 2022

De cryptomarkten hebben intense dagen, weken, en maanden gehad. Bijna alle cryptomunten werden geconfronteerd met een ernstige correctie en leden enorme verliezen. Maar analisten benadrukken te midden van deze situatie: Voor degenen die overtuigd zijn van het langetermijn succes van cryptocurrencies, is er nu wel een ideale mogelijkheid om in munten te investeren. Maar welke cryptocurrencies zijn het bekijken waard, welke zullen zich naar verwachting goed ontwikkelen? Dus wat zijn NU koopwaardige cryptomunten?

Buy the dip

Het is een van de meest bekende memes in de crypto-industrie: “Buy the Dip”. Laat je daarom niet irriteren door crashes, correcties of verliezen. Als jij gelooft in het doel van cryptocurrencies dan zou de pijn op korte termijn je niet van jouw koers moeten brengen.

Integendeel: Gunstige koopkansen ontstaan ​​juist te midden van massale correcties. Juist nu kun je koopwaardige cryptomunten vinden! Daarom: Gebruik deze periode en koop cryptocurrencies waarvan je zeker weet dat ze op de lange termijn succesvol zullen zijn!

Meestal lijkt het alsof de prijs van een digitaal activum bepalend is voor wanneer een munt wordt gekocht. Bitcoin wordt bijvoorbeeld al jaren dood verklaard. Dit gebeurt iedere keer wanneer de prijs keldert. Tot nu toe heeft de nummer 1 cryptocurrency zich echter altijd nog kunnen herstellen.

Want naast de prijs zijn er ook tal van factoren die bepalen hoe een munt het doet. Denk aan het aantal bezitters van de munt, de grootte van de gemeenschap of hoe actief het project wordt ontwikkeld. Kortom: Investeerders doen er goed aan om niet alleen op de koers te letten bij het doen van een investering. Zo kun je immers talloze crypto-sterren missen.

Dus welke activa zijn momenteel veelbelovend?  Welke cryptomunten zullen het naar verwachting goed doen? Laten we verder gaan met onze top 5 koopwaardige cryptomunten om in 2022 te investeren.

Koopwaardige cryptomunten:  no.1 Lucky Block (LBLOCK)

lucky block coin_koopwaardige cryptomuntenHet crypto gamingplatform Lucky Block (LBLOCK) zorgt al weken voor opschudding: Het project zorgde voor opschudding met topsponsoring van onder meer het professionele boksen. Daarnaast kon zwaargewicht bokser Dillian Whyte en bokskampioen Florian Marku binnen gehaald worden.

Bovendien was de munt in de krantenkoppen te zien. Reden daarvoor is omdat LBLOCK volgens de ontwikkelaars sneller een marktkapitalisatie van $ 1 miljard kon bereiken dan enig ander cryptoproject.

Ondertussen heeft Lucky Block wat waarde verloren gedurende de marktbrede correctie. De koers ligt nu maar liefst 88% onder het hoogste punt ooit van $ 0,009617. Dit werd medio februari 2022 neergezet. De voorspellingen zijn echter een enorm herstel voor LBLOCK – waardoor de munt een mogelijk ondergewaardeerde cryptocurrency wordt. Behoort Lucky Block tot de meeste koopwaardige cryptomunten van 2022?

Bullish voor Lucky Block: het crypto-gamingplatform begon half mei met zijn dagelijkse weggeefacties. Dit betekent: LBLOCK-bezitters konden deelnemen aan de dagelijkse verlotingen en mooie prijzen veiligstellen.

LBLOCK-bezitters hebben dus niet alleen een token dat in de toekomst flink in waarde kan stijgen. Hiermee kun je namelijk ook passief inkomen genereren!

Dat is niet alles. Het gamingplatform heeft ook een uitgebreid NFT-concept inclusief een eigen NFT-project! Dit biedt eigenaren aantrekkelijke opties: Zo kan jij als NFT-eigenaar deelnemen aan NFT-loterijen waarbij elke dag tot 10.000 dollar te winnen is!

Tegelijkertijd geeft Lucky Block eenmalig een prijzengeld van 1 miljoen dollar en ook een gloednieuwe Lamborghini Aventador (vanaf 320.000 euro) weg onder de eigenaren. Al met al is Lucky Block voor nu een koopkans.

Koopwaardige cryptomunten: no.2 DeFiCoin (DEFC)

DeFiCoin cryptomunt_koopwaardige cryptomuntenOok DeFi Coin (DEFC) maakt snelle vorderingen. Het DeFi project heeft een belangrijke ontwikkelingsmijlpaal bereikt. Het heeft zijn gedecentraliseerde uitwisseling DeFi Swap gelanceerd. Hierdoor schoot de prijs van de munt onmiddellijk met meer dan 480% door het dak.

Zoals verwacht volgden daarop meteen enkele winstnemingen, waardoor DEFC weer wat van zijn waarde verloor. DEFC handelt momenteel op $ 0,1482, een daling van ruim 45% ten opzichte van het hoogste punt ooit van $ 0,62. Dit werd medio december 2021 gehaald.

Bullish voor DeFi Coin (DEFC): Het token profiteert van het potentiële succes van de bijbehorende crypto-uitwisseling DeFi Swap. Dit was bijvoorbeeld ook het geval bij Uniswap (UNI). Hier was toen ook een prijsexplosie te bespeuren: UNI, de token van Uniswap, steeg met een sensationele 10.000%. Het steeg van het laagste punt ooit op $ 0,40 naar het hoogste punt ooit op $ 44,97. Als DeFi Coin in een vergelijkbare ontwikkeling slaagt, zou de prijs per DEFC namelijk meer dan $ 35 moeten zijn! Behoort DeFiCoin tot de meeste koopwaardige cryptomunten van 2022?

Koopwaardige cryptomunten: no.3 Tikka (TIKKA)

Tikka token_cryptomuntTikka Token is een nieuwe cryptocurrency die naar verwachting in de komende maanden zal verschijnen. De munt wordt aangeboden door een platform voor vermogensbeheer, genaamd Cube Wealth.

Het Indiase bedrijf heeft $23 miljoen aan activa onder beheer en rapporteerde het afgelopen jaar een omzetgroei van 50%. Tegelijkertijd claimt het platform een ​​klantretentiepercentage van 84%. Dus de functies die het biedt, kunnen beleggers echt aanspreken.

Cube Wealth heeft zich naar eigen zeggen tot doel gesteld om mensen wereldwijd te voorzien van optimaal beleggingsadvies.  Houders van tokens moeten een deel van de advies- en handelsinkomsten van Cube Wealth ontvangen via een investering. Bovendien hebben Tikka-eigenaren toegang tot het platform van het bedrijf en kunnen ze de daar beschikbare tools voor investeringsbeheer gebruiken.

Dit zegt het bedrijf over de cryptomunt: “TIKKA maakt beleggen gemakkelijk voor de volgende miljard crypto investeerders door het bekroonde UX & een goed product voor nieuwe cryptomarkten te bieden en TIKKA-houders toegang te geven tot schaarse activa zoals nieuwe token lanceringen of veelgevraagde NFT’s!”

Hier zou een kans kunnen ontstaan, want door de intensieve correcties op de markten zou de belangstelling voor nieuwe munten, vooral die welke nog niet zijn gepubliceerd, beperkt moeten worden. Beleggers die op zoek zijn naar een munt met een potentieel hoge risico-opbrengstverhouding, kunnen hier dus vinden wat ze zoeken.

Behoort Tikka tot de meeste koopwaardige cryptomunten van 2022?

Koopwaardige cryptomunten:  no.4 Terra (LUNA)

Terra Luna cryptomuntDeze potentieel veelbelovende handel is waarschijnlijk ook een van de meest controversiële: Terra (LUNA) is met 99 procent gecrasht en is binnen een paar dagen volledig gedaald van ongeveer $ 90 naar minder dan 1 cent. Een totaal verlies van meer dan 99,9%.

De voormalige top 10-cryptocurrency wordt momenteel verhandeld op $ 0,0002177, met een verlies van weer meer dan 30% van de ene op de andere dag. Toch zijn er veel beleggers die speculeren op herstel en tegen deze prijzen kopen.

De grote hoop: Terra-oprichter Do Kwon zou op de een of andere manier de zaken weer kunnen omdraaien en de munt weer laten stijgen. In het weekend zijn er keer op keer massale Terra koers explosies geweest, op sommige punten met zelfs meer dan 100%.

Hier geldt wel het volgende: Als Terra erin slaagt zich te herstellen, staan ​​beleggers die actie ondernemen nu voor winsten van enkele tienduizenden procenten. Of dit mogelijk is, staat momenteel echter volledig in de sterren. Alleen aantrekkelijk voor investeerders die geïnteresseerd zijn in deze vorm van gokken. Behoort Terra tot de meeste koopwaardige cryptomunten van 2022?

Koopwaardige cryptomunten: no.4 Fantom (FTM)

Fantom coin logo_koopwaardige cryptomuntenFantom Coin (FTM) zou tegen deze prijzen ook een optimale instapmogelijkheid kunnen zijn. Het slimme contractplatform heeft de afgelopen vier weken maar liefst 73% verloren. Aangezien dit wel gewoon een goede cryptomunt is, met een grote club volgers, dus een stabiele basis, kan dit wel een kans zijn om deze nu te kopen en voor een langere periode vast te houden.

Een handelaar beschrijft Fantom (FTM) bijvoorbeeld als een “uitstekende” investering en verwacht tegen mei 2023 een FTM-prijs van $ 1.73. Op basis van de huidige koers komt dit overeen met een rendement van ruim 388%. De langetermijnprognose is zelfs nog optimistischer: Op termijn zou deze munt de komende 3 jaren kunnen groeien tot ruim 6 dollar.

Crypto analisten zien ook een behoorlijke stijging voor Fantom FTM: Volgens hen gaat de koers binnen een jaar naar 2.11 dollar en binnen 5 jaar zelfs naar 14.28 dollar in 2027. Dit zou een koersstijging inhouden van ruim 4000% in 5 jaar. Behoort Fantom tot de meeste koopwaardige cryptomunten van 2022?

Koopwaardige cryptomunten: no. 5 Curved DAO-token (CRV)

Curved DAO tokenHet Curved DAO-token (CRV) leed ook zware verliezen afgelopen tijden: Het is momenteel meer dan 40% gedaald en zakte naar $ 0,65, waar CRV momenteel handelt.

Handelaren zijn toch nog steeds optimistisch over de munt, want CRV onder de $ 1 is een kans die je leven verandert. Een handelaar geeft aan: Hoewel ik behoorlijk teruggevallen ben met mijn oorspronkelijke aankoop, zal ik wel lachen als we boven de $ 10- $ 15 uitstijgen geeft hij aan.

De huidige voorspellingen voor CRV zijn dan ook bullish voor Curve DAO-tokens op de middellange en lange termijn: Volgens hem zal CRV in juni 2023 een prijs van 7.96 bereiken en vervolgens zal deze exploderen tot 53 dollar in 2027. Dit zal dan ook een gigantisch rendement opleveren. Behoort Curved DAO-token tot de meeste koopwaardige cryptomunten van 2022?

Waarom deze aankomende munt de beste munt is om nu te kopen

In de huidige bearmarkt hebben alle soorten digitale activa een klap gekregen, maar er zijn nog steeds geweldige kansen voor beleggers die willen profiteren van de crisis. Een van de beste munten die ondanks de neerwaartse trend consistente passieve winsten genereert en tegelijkertijd een veelbelovende langetermijninvestering vertegenwoordigt, is RBIS, het token dat het ArbiSmart project aandrijft.

Een manier waarop het ArbiSmart platform stabiele, betrouwbare rendementen kan bieden, zelfs wanneer cryptoprijzen dalen, is door middel van geautomatiseerde crypto-arbitrage.

De platformgebruiker stort geld dat automatisch wordt omgezet in RBIS. Het systeem is verbonden met 35 beurzen en volgt honderden cryptocurrencies tegelijk, op zoek naar kansen wanneer een munt kort beschikbaar is tegen verschillende prijzen. Het gestorte geld wordt vervolgens gebruikt om te kopen tegen de laagst aangeboden prijs en vervolgens onmiddellijk te verkopen tegen de hoogste prijs met winst.

Deze tijdelijke prijsverschillen blijven zich voordoen, en met dezelfde regelmaat, of de cryptomarkt nu stijgt of daalt. Bijgevolg kunnen platformgebruikers, zelfs als de cryptoprijzen dalen, nog steeds een voorspelbare passieve winst maken van maximaal 45% per jaar, waarbij het exacte bedrag afhankelijk is van de grootte van de aanbetaling.

Een crypto portemonnee die dagelijks rente genereert

Een ander passief winstkanaal in een bearmarkt zal in de komende weken beschikbaar zijn. In juni 2022 lanceert ArbiSmart een rentedragende wallet of portemonnee.  De portemonnee ondersteunt meerdere crypto- en FIAT-valuta’s en biedt verschillende spaarplannen. Het maakt veilig beleggen mogelijk en garandeert rentetarieven tot 147% per jaar voor RBIS en 49% per jaar voor alle andere valuta’s.

Portemonneehouders kunnen hun geld renteloos opslaan en er direct toegang toe hebben, of een deel van of al hun geld voor de lange termijn beleggen, en een hogere rente verdienen naarmate het geld langer vaststaat. Hoe meer RBIS een portemonnee-houder bezit, hoe hoger de rente die hij verdient voor alle ondersteunde valuta’s die in de portemonnee zijn opgeslagen. De dagelijkse rente op het geblokkeerde spaartegoed kan worden overgemaakt naar een open rekening voor onmiddellijke opname, of het kan samen met de oorspronkelijke storting op de geblokkeerde rekening blijven staan ​​voor hogere opbrengsten.

Een druk derde kwartaal

Een andere reden waarom RBIS zo’n veelbelovende investeringsmogelijkheid is, is dat het ontwikkelteam van ArbiSmart in het volgende kwartaal een aantal nieuwe door de EU goedgekeurde diensten zal uitbrengen waarvoor RBIS moet worden gebruikt.  

ArbiSmart zal snel achter elkaar een mobiele versie van de portemonnee uitbrengen en vervolgens een gedecentraliseerde opbrengst service, aangeboden via Uniswap en geïntegreerd met het ArbiSmart dashboard.

Gebruikers kunnen kapitaal investeren in ETH/RBIS- en USDT/RBIS- liquiditeitspools en ontvangen in ruil daarvoor 0,3% van de vergoedingen voor elke transactie en tot 190.000% aan jaarlijkse rendementen.

Tegelijkertijd zal ArbiSmart ook een marktplaats opzetten waar deelnemers niet-verhandelbare tokens (NFT’s) kunnen kopen met RBIS. Daarnaast zal het project een digitale kunstcollectie vrijgeven met duizenden unieke virtuele items.

Een crypto ecosysteem moet interessante investeringsmogelijkheden verbinden

Het ontwikkelingsteam van ArbiSmart is van plan om het tempo tot het einde van het jaar vast te houden, met de lancering van zijn eigen crypto exchange en de lancering van een metaverse voor games waar je crypto mee kan verdienen.

Met RBIS als de valuta van de digitale wereld kunnen spelers een reëel inkomen verdienen door virtuele eigendommen te kopen, te cultiveren en te verkopen, evenals door in-game items te kopen en verkopen.

Alle services die in 2022 zullen worden gelanceerd om het ArbiSmart ecosysteem uit te breiden, vereisen het gebruik van RBIS, dus elk nieuw product of elke nieuwe service zal de vraag naar het token vergroten. Tegelijkertijd is het aanbod eindig, dus naarmate de vraag toeneemt, zal het aantal beschikbare tokens krimpen, waardoor de RBIS-prijs hoger zal worden.

Hoewel de cryptomarkt momenteel in een neerwaartse trend zit, is het RBIS-token potentieel extreem lucratief. Het behoot echt tot de koopwaardige cryptomunten.

Ten eerste biedt het consistente passieve winsten in een bearmarkt. In plaats van gewoon Bitcoin of Ethereum te hamsteren en te wachten tot de markt verandert, kunnen crypto-eigenaren hun geld voor hen laten werken met geautomatiseerde crypto-arbitrage en een rentedragende portemonnee.

Ten tweede breidt ArbiSmart, met alle nieuwe ontwikkelingen in de pijplijn, uit naar een divers ecosysteem en biedt het een breed scala aan financiële diensten met toegevoegde waarde die de gemeenschap zullen laten groeien en de levensvatbaarheid van het token op lange termijn zullen garanderen.

Maak van de gelegenheid gebruik en koop vandaag nog RBIS terwijl de tokenprijs nog steeds onder de $1 ligt!

Denk vooruit

Neergaande trends maken deel uit van een grotere cyclus en uiteindelijk zal de markt zich herstellen. Het loont dus de moeite om vooruit te denken wanneer de markt eindelijk zal herstellen. Een manier waarop beleggers kunnen profiteren van dalende prijzen, is door een strategie voor prijsmiddeling te implementeren (DCA), die profiteert van een tijdelijke dip door te kopen wanneer de prijzen laag zijn. Wanneer men dan ook nog de beste koopwaardige cryptomunten inslaat kan het heel hard gaan als de marktomstandigheden weer veranderen.

Gebruik het kostengemiddelde effect voor koopwaardige cryptomunten

Het werkt zo. Voor de crash was munt A misschien verkocht voor $ 2 en om 100 munten te kopen, gaf je $ 200 uit. Tijdens de crash daalde de waarde van Coin A naar $ 1, wat betekent dat je 100 munten nu $ 100 waard zijn. Wat als je in plaats van verliezen te verminderen en te verkopen, nog eens 200 munten zou kopen tegen de huidige prijs van $ 1? Nu heb je in totaal 300 munten en heb je in totaal $ 400 uitgegeven voor een gemiddelde aankoopprijs van $ 1,33.

Zodra Coin A terugkeert naar het pre-bearish prijspunt van $ 2, kun je met winst verkopen en de opbrengst oogsten zodra de markt zich heeft hersteld. De langetermijn vooruitzichten van een asset zijn moeilijk te beoordelen, maar tokens die winstgevende, veilige en voortdurend uitbreidende projecten aandrijven, hebben de beste kans op succes.

AirbiSmart (RBIS)-voorbeeld

Terugkomend op ons ArbiSmart (RBIS)-voorbeeld: het project heeft een zeer strak ontwikkelingsschema met verschillende nieuwe EU-gelicentieerde RBIS-services in de pijplijn voor de rest van 2022. Hierdoor zal de vraag naar deze tokens flink  toenemen. Ook zal de liquiditeit en winstgevendheid van de munten moeten verbeteren.

In het derde kwartaal, dus kort na de release van de rentedragende portemonnee, inclusief een mobiele versie, lanceert ArbiSmart ook nog eens duizenden unieke digitale kunstwerken. Daarnaast lanceert zij ook een grote marktplaats waar deelnemers niet-verhandelbare tokens (NFT’s) kunnen inwisselen, kopen en verkopen.

Volgend kwartaal komt er dan ook nog eens een gedecentraliseerde opbrengstteeltservice, aangeboden via Uniswap, die gebruikers zal belonen voor het verstrekken van liquiditeit. Met een 0,3% aan vergoedingen voor elke transactie en tot 190.000% APY is dat niet slecht te noemen.

Tegen het einde van het jaar is ArbiSmart ook van plan om een ​​crypto exchange te lanceren, evenals een gaming-metaverse. Gebruikers kunnen op die manier echt geld verdienen door virtuele eigendommen te kopen, erop voort te bouwen en te verkopen.

RBIS zijn vereist in het ArbiSmart Financial Center om digitale eigendommen te kopen. Ook kan men NFT’s te verwerven en rente te verdienen op het opgeslagen kapitaal. Hierdoor zal de vraag toenemen met elk nieuw hulpprogramma dat aan het ecosysteem wordt toegevoegd. Ondertussen zal het eindige aanbod van RBIS krimpen, waardoor de prijs hoger wordt.

Zodra het herstel op de cryptomarkt begint, is RBIS zeer goed gepositioneerd. Niet alleen om terug te keren naar de marktprijs van vóór het herstel, maar ook om te herstellen naarmate nieuwe producten en diensten aan het ecosysteem worden toegevoegd. Om deze kans te grijpen, is het dus nu het moment om RBIS te kopen tegen een zeer lage prijs. Dit is vooral gunstig op dagen dat Bitcoin en andere crypto flink naar beneden gaan.

Succesvol worden in de wereld van Crypto?

Wil je sneller succesvol worden in de wereld van Crypto? Ook na een cryptocrash? Dan hebben wij voor jou een aantal interessante opties ter overweging. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen zodat je een succesvolle start kunt maken!

 

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.
Van Dolder MEDIA | 2411GE | Bodegraven - info@laptoplifestyle.nl © 2024 - Alle rechten voorbehouden