Trading Navigator Methode Review + Mijn ervaring
16 minuten leestijd

Trading Navigator Methode Review + Mijn ervaring

Door: Patrick Visser
4 februari 2021

Wanneer het op online geld verdienen aankomt, zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden. Het is soms zelfs lastig om door de bomen het bos te zien..

Waar moet je nu voor kiezen? Welke optie is momenteel het beste? En waar valt het meeste geld mee te verdienen?

Dit is een gedachte die ik zelf ook had. Ik besloot dus om maar gewoon verschillende methodes een kans te geven. Denk aan affiliate marketing, dropshipping tot beleggen in crypto. Ik liep ze één voor één langs.

Het viel me direct op dat iedereen de Trading Navigator Methode aanraadde. Dit bleek op het eerste gezicht dé cursus te zijn om alles te leren over beleggen. Na wat extra onderzoek bleek mijn vermoeden waarheid. Ik besloot de Trading Navigator Methode een kans te geven!

In deze Trading Navigator Methode Review vertel ik je tot in detail wat mijn ervaring met deze cursus is geweest. Bovendien ga ik dieper in op de betrouwbaarheid van Harm van Wijk, de man die deze cursus heeft bedacht.

Aan het eind van deze review kun je dan voor jezelf bepalen of de Trading Navigator Methode iets voor je is.

Maar voordat het zover is, kijken we even naar wat beleggen nu precies is en wat de bijbehorende voordelen ervan zijn.

Wat zijn de voordelen van beleggen?

Van oudsher hangt er aan de term ‘beleggen’ een bepaald gevoel van dat het iets is voor experts. Voor mensen die helemaal in dit wereldje thuis zijn. Het liefst via een studie of zelfs in de opvoeding.

Tot de opkomst van het internet ineens op gang kwam..

Het kost vandaag de dag veel minder moeite om te beginnen met beleggen. Zo zijn er apps en websites waarmee je dit al binnen een paar keer klikken doet. Echter heb je hier nog altijd wel de juiste kennis voor nodig.

Wanneer je deze kennis tot je beschikking hebt, liggen de volgende mogelijke voordelen in het verschiet:

 • Behalen van hoog rendement (>20% is met de Trading Navigator Methode niet ongewoon!)
 • Opbouwen van een passief inkomen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om je vermogen op te nemen

Online geld verdienen, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. En op ieder moment is je vermogen beschikbaar. Wie wil dat nu niet?!

Zonder direct al te enthousiast te worden, biedt dit natuurlijk een hoop mogelijkheden. Iedere online ondernemer droomt er uiteindelijk van om een grotendeels passief inkomen op te bouwen. Hierdoor ervaar je een enorme vrijheid.

Of dit met de Trading Navigator Methode mogelijk gaat zijn, hangt natuurlijk ook voor een groot deel af van de betrouwbaarheid van Harm van Wijk. Laten we daar dan ook even naar gaan kijken..

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Zoals eerder al aangegeven, is Harm van Wijk dus de oprichter van de Trading Navigator Methode. Deze man is onder de mensen met kennis van financiën een redelijk bekende naam. Er is dan ook relatief veel informatie over hem te vinden op het internet.

Dat is vanzelfsprekend altijd erg fijn. Zo heb je direct een beter idee van met wie je te maken hebt.

Harm heeft ooit zijn studie Economie afgerond en mag zich intussen doctorandus noemen. Na zijn studie ging hij logischerwijs de economische kant op en belandde hij bij een aantal grote banken. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld SNS Bank, Fortis en BinckBank.

Uiteindelijk heeft hij tot op heden meer dan 25 jaar aan ervaring opgebouwd in de financiële wereld. Aangezien dit grotendeels bij banken het geval was, weet hij als geen ander hoe een groot aantal financiële zaken in elkaar steken. Beleggen is daar één van.

Zijn eigen ervaring

Persoonlijk vond ik het erg belangrijk om te weten dat Harm van Wijk zelf veel ervaring heeft gehad in beleggen. Alleen dan ben je naar mijn mening geschikt om ook beleggingsadvies te geven.

Hij deelt dan ook regelmatig zijn kennis in programma’s op tv. Zo is hij niet lang geleden nog langs geweest bij Business Class en FinanceTelevision. Bovendien is hij een terugkerende schrijver voor de Telegraaf.

Hij heeft zelfs een heel boek gewijd aan beleggen. Dit noemde hij ‘In 10 Stappen Succesvol Beleggen’.

In zijn functies in het bankwezen heeft hij zich jarenlang op dagelijkse basis beziggehouden met beleggen. Hierdoor kwam hij er langzaam maar zeker achter dat er bepaalde vaste patronen zichtbaar waren. Hij merkte dat er consistent winst was te behalen met beleggen.

In plaats van dit altijd maar voor anderen te doen, besloot Harm om ook zelf hiervan te profiteren. Hij stelde een statistisch model op. Dit is in essentie de basis van de Trading Navigator Methode.

Wat je mag verwachten van de Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode gaat je helpen om door middel van beleggen een hoog rendement te behalen. Je gaat in staat zijn om aan de hand van deze cursus een online inkomen op te bouwen.

Het mooie is dat het niet alleen bij deze cursus zelf blijft. Je krijgt er nu tijdelijk ook allerlei bonussen bij!

Het gaat hierbij om de volgende speciale bonussen:

 • 2 jaar VIP toegang MBC
 • 2 jaar alerts via Telegram
 • Handleiding Geld verdienen met Opties
 • Geld verdienen met Aandelen
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s
 • MeXem transactietegoed
 • 2 jaar LIVE coaching

Bovendien heb je levenslange toegang, op welk apparaat je je ook bevindt.

En wat meteen wel leuk is om te vermelden; je ontvangt een 100% geld terug garantie. Vind je het dus toch niks en haal je er niet de verwachte voordelen uit? Dan kun je binnen 30 dagen altijd nog je geld terugkrijgen.

Belangrijk is daarbij wel om vooraf voor jezelf duidelijk te hebben of je er écht voor wilt gaan.

Het is namelijk wel de bedoeling dat je je 100% inzet om de genoemde mogelijkheden ook te realiseren. Wat Harm van Wijk zelf ook aangeeft, is dat een positieve mindset uiteindelijk de grootste kans op succes oplevert.

Heb je er vooraf al geen vertrouwen in, dan zijn je persoonlijke verwachtingen dus laag. Je zet dan wellicht niet alles op alles om er wat van te maken..

Mijn Trading Navigator Methode ervaring

Dan zijn we nu aanbeland bij het gedeelte waarin ik je mee ga nemen met mijn persoonlijke ervaring met de Trading Navigator Methode.

Na de aankoop van deze cursus, was het voor mij slechts een kwestie van de software installeren. Dit werd direct netjes uitgelegd in een mail die ik na aankoop ontving.

Vervolgens kom je in een omgeving met de verschillende lessen van Harm van Wijk. Deze omgeving is overzichtelijk en bovendien erg logisch opgebouwd. Hierdoor kreeg ik direct een rustgevend gevoel. Ik had er zin in!

Net als bij een aantal andere cursussen die ik in het verleden heb geprobeerd, heb ik altijd de neiging om er helemaal vol voor te gaan. Zo besloot ik een week bijna helemaal vrij te nemen om goed aandacht aan de Trading Navigator Methode te kunnen besteden.

Aangezien ik dus nog maar weinig van beleggen af wist, vond ik het bijzonder prettig dat Harm van Wijk hier in het begin duidelijk bij stilstond. Hij gaat er namelijk vanuit dat je bij lange na niet zoveel kennis hebt als hij.

Zo legt hij een aantal basisbegrippen uit en neemt hij je aan zijn hand echt mee op de aandelenmarkt. Stap voor stap begin je daardoor steeds beter te begrijpen wat er precies speelt en waarom er zoveel kansen in het beleggen liggen.

Naarmate de cursus vordert, ga je steeds dieper op de stof in. Het heeft uiteindelijk anderhalve week geduurd alvorens ik de gehele cursus van voor toch achter begreep.

LET OP: Ik loop een cursus altijd 2x door. Persoonlijk vind ik dit het fijnst om te doen.

De eerste keer neem ik de informatie wel in me op, maar probeer ik meer een helikopterview te hebben. Ik ben op zoek naar de rode draad in het hele verhaal.

De tweede keer neem ik de stof tot in detail in me op en probeer ik ook echt precies te doen wat in dit geval Harm van Wijk van me vraagt.

Iets wat me in mijn ervaring erg opviel, was dat dit echt een online geld verdienen methode is voor de lange termijn. Verwacht dus geen wonderen binnen een paar weken!

De Trading Navigator Methode is een duurzame investering. Het stelt je in staat om de rest van je leven een echt inkomen op te bouwen.

Stiekem vind ik dat toch wel erg fijn. Niets is zo vervelend als even kort ergens geld mee verdienen, terwijl deze inkomstenstroom na een paar maanden al helemaal opdroogt.

Je hebt dan even het gevoel dat je dé methode hebt gevonden, terwijl dit vervolgens in de realiteit toch wel erg tegenvalt. Met deze cursus hoef je daar absoluut niet bang voor te zijn. Het kost in het begin even wat werk, maar dit betaalt zich na een tijdje des te meer uit.

Snel rijk worden is niet mogelijk, een gefundeerd online inkomen op de lange termijn opbouwen wel!

Bovendien wil ik je snel wijzen op één belangrijk gevaar:

Ga niet te snel de beurs al op.

Ik had zelf heel erg de neiging om al meteen te beginnen met beleggen. En dan had ik het ook over grote bedragen. Echter schiet je daar jezelf alleen maar mee in de voet.

Het is belangrijk om eerst de volledige cursus onder de knie te hebben. Loop deze minstens twee keer langs en begeef je dan pas de beurs op. Het maximaliseert je kans op succes!

Bovendien zorg je ervoor dat je niet onnodig geld verliest..

Wat ik aan de Trading Navigator Methode heb gehad

Om echt heel duidelijk aan te geven wat ik precies aan de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk heb gehad, ga ik daar bij deze graag dieper op in.

Zoals gezegd heb ik zijn cursus dus van begin tot eind gevolgd. Hierdoor had ik na een paar weken het idee dat ik echt alles wist wat ik over beleggen zou moeten weten om ermee te beginnen.

Ik ben dan ook snel de aandelenbeurs opgegaan om mijn geluk te beproeven. En met succes.

Ik heb tot op heden een stabiel rendement van 17.1% op mijn investering weten te behalen. Zonder op precieze cijfers in te gaan, geeft dat heel direct aan dat je hier veel mee kunt bereiken. Een jaarlijks terugkerend rendement van boven de 17% gaat al snel heel veel geld opleveren.

Hoe meer je besluit te beleggen, hoe meer je er uiteindelijk ook aan gaat verdienen.

Wanneer je ieder jaar met bijvoorbeeld 2000 euro 17% aan rendement behaalt, zit je na 10 jaar al op een bedrag van 9613 euro. En dat is ervan uitgaande dat je tussentijds geen extra investeringen doet. Bovendien hebben veel mensen ook een stabiel rendement van boven de 20% weten te behalen.

The sky is the limit.

Ik ben dan ook zeker van plan om de komende weken, maanden en jaren gebruik te blijven maken van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. De stabiele inkomstenstroom die ik hieraan overhoud, is meer dan de moeite waard.

Binnen een aantal maanden heb ik de investering in deze cursus al terugverdiend. Alles daarna is pure winst!

Naar mijn mening gaat iedereen uiteindelijk dan ook veel aan deze cursus hebben. Als absolute beginner in de wereld van beleggen heb ik enorm veel aan deze cursus gehad.

En als ik het kan, dan kan iedereen het. Basiskennis is niet vereist.

Trading Navigator Methode conclusie

Dan is het nu tijd voor de Trading Navigator Methode conclusie. Om alles echt mooi op een rijtje te krijgen, behandel ik graag nog een keer alle voor- en nadelen met betrekking tot deze cursus. Waarschijnlijk heb je intussen al een aardige eerste indruk van deze methode opgebouwd. Echter is het doel van dit gedeelte van de review om alles naast elkaar te zetten. Je kunt dan voor jezelf een afweging maken of de voordelen opwegen tegen de nadelen.

De voordelen

Allereerst kijken we naar de voordelen. Daar wil ik gelijk bij zeggen dat het hier om een vrij lange lijst gaat. Dat heeft er puur en alleen mee te maken dat er ook daadwerkelijk veel voordelen aan deze cursus hangen. Voor online geld verdienen met beleggen hoef je echt niet verder meer te kijken. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Volledigheid van informatie over succesvol beleggen: Als er iets is dat er echt bovenuit steekt qua voordeel van de Trading Navigator Methode, dan is het wel de volledigheid van informatie. Als absolute beginner wist ik binnen een paar weken alle informatie tot me te nemen om een kenner te zijn. Het is een bijzondere gewaarwording. Je houdt er ook echt een goed gevoel aan over. Ik kan met trots zeggen dat ik meer van beleggen af weet dan al mijn vrienden en familieleden. En dat allemaal dankzij één kwalitatief hoogstaande cursus.
 • Geschikt voor beginners EN gevorderden: Het mooie van deze cursus is verder dus dat hij voor écht iedereen geschikt is. Heb je nog nooit eerder van beleggen gehoord? Geen probleem. Ben je helemaal thuis in deze wereld maar heb je nog geen methode gevonden om consistent een hoog rendement te behalen? Ook dan ga je veel aan de Trading Navigator Methode hebben. Het maakt niet uit met hoeveel kennis je bij deze review bent aanbeland. In de basis is het voor iedereen mogelijk om na het aanschaffen van deze cursus uiteindelijk een stabiel inkomen met beleggen op te bouwen.
 • Zeer gebruiksvriendelijke software: Verder is het mij ook opgevallen dat de software erg gebruiksvriendelijk was. Ik had eigenlijk nooit moeite met het vinden van het juiste onderdeel in de software. Bovendien merkte je heel duidelijk dat Harm van Wijk er echt over heeft nagedacht hoe hij de cursus wilde presenteren. Het zag er allemaal erg strak en verzorgd uit. Hierdoor had ik het gevoel alsof ik al jaren ervaring had met zijn software. Best vreemd, wanneer je je bedenkt dat ik er een tijdje geleden zelfs nog nooit van had gehoord..
 • Een verdienmodel voor de lange termijn: Als vierde belangrijke voordeel wilde ik zeker niet onbenoemd laten dat dit een verdienmodel is voor de lange termijn. Wat je online tegenwoordig heel veel tegenkomt, is mensen die ‘snel geld verdienen’-methodes zoeken. Ze willen snel rijk worden, zonder al te veel moeite te hoeven doen. Ik kan je bij deze nogmaals vertellen dat dat simpelweg gewoon niet mogelijk is. Misschien in korte sprints, maar het gaat nooit om een methode waar je dan op de lange tijd iets aan hebt. Als het überhaupt al legaal is. Met de Trading Navigator Methode heb je echt iets om op te bouwen.
 • Mogelijkheid tot ondersteuning: Mocht je om de een of andere reden toch nog met vragen zitten of behoefte hebben aan extra informatie, dan is dit totaal geen probleem. Je komt heel makkelijk in contact met de klantenservice van de cursus. Deze doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen. Zo had ik binnen 4 uur al antwoord op een mailtje dat ik had gestuurd. Dit vond ik extra fijn, omdat ik hierdoor ook echt meteen verder kon. Ik hoefde niet alles stil te zetten, wachtend op een antwoord.

De nadelen

Nu we de voordelen nauwkeurig hebben doorlopen, is het vanzelfsprekend tijd voor de nadelen. Geen enkele cursus of training valt bij iedereen voor de volle 100% in de smaak. Er zijn altijd wel op- of aanmerkingen te bedenken. Zo viel het mij op dat de volgende nadelen van toepassing waren:

 • Flinke investering: Laten we eerlijk zijn, €997 is aardig wat geld. Niet iedereen heeft dit zomaar even apart liggen om te investeren. Vandaar ook dat ik het bij de nadelen zet. Begrijp me niet verkeerd; deze cursus is het meer dan waard. Je gaat de investeringskosten namelijk uiteindelijk dubbel en dwars terugverdienen. Het is simpelweg jammer dat het door de prijs niet direct voor iedereen een optie is.
 • Vergt tijd: Daarnaast kost het dus ook tijd voordat je hier echt wat mee gaat verdienen. Zoals gezegd is het een verdienmodel voor de lange termijn. Ben je ongeduldig en wil je op de korte termijn al fikse resultaten halen, dan is deze cursus niet voor jou. Helaas moet ik je dan ook direct uit je droom helpen en vertellen dat deze methodes ook helemaal niet bestaan. Een echt nadeel is het dus niet, maar sommige mensen ervaren het wellicht zo.

Persoonlijk ben ik dus van mening dat deze voor- en nadelen het zwaarst wegen. Loop voor jezelf de verschillende punten langs en beslis aan de hand daarvan of jij denkt dat de Trading Navigator Methode de moeite waard is.

Trading Navigator Methode kopen

Er rest nu nog maar één stap die je hoeft te nemen om daadwerkelijk te starten met deze cursus; het kopen van de Trading Navigator Methode zelf.

Voor een prijs van €997 krijg je daarmee toegang tot cruciale informatie over beleggen. Het gaat ertoe leiden dat je de komende jaren voorzien bent van een geweldige methode om online geld te verdienen. En dat nog eens op een passieve wijze ook.

Daarbij wil ik nog een keer benadrukken dat er sprake is van een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Mocht je binnen 30 dagen beslissen dat het toch niks voor jou is, dan vindt Harm van Wijk dit geen probleem. Altijd een fijne gedachte om in je achterhoofd te houden.

Echter ben ik van mening dat je binnen deze 30 dagen volledig overtuigd gaat raken van deze cursus. Bij mij duurde het in ieder geval niet lang totdat ik inzag dat ik goud in handen had. Vanaf dat moment was het slechts nog een kwestie van de moeite erin stoppen die benodigd was.

Hoe fijn zou het zijn als ook jij hier een compleet online inkomen aan overhoudt?

Ik wil je die kans in ieder geval niet ontnemen. Ik hoop dan ook oprecht dat deze review je helpt bij het maken van de juiste keuze.

Wacht niet langer dan nodig is en maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding om toe te werken naar meer vrijheid in het dagelijkse leven.

De webinar

Wist je trouwens dat er ook een 100% gratis webinar van Harm van Wijk is? Reserveer snel jouw plek om met eigen ogen te zien wat deze cursus je te bieden heeft!

Deel via:

Patrick Visser
Ervaringsdeskundige, online marketeer en levensgenieter

Al vanaf jongs af aan had ik een droom: Geld verdienen en binnen harken. Ik weet niet hoe het voor jou was, maar als er op mijn verjaardag een envelopje kwam, maakte mijn jonge ondernemershart een sprongetje. Natuurlijk deed ik wel net alsof ik het kaartje heel interessant vond en het geld maar een kleine bijzaak was.Jalin Media
Loethoeli-erf 15
3263 SJ Oud-Beijerland
info@laptoplifestyle.nl


Jalin Media - 2021 © 2022 - Alle rechten voorbehouden