Wat is de LaptopLifestyle?

Je bent aangekomen op het platform over de LaptopLifestyle. Je gaat leren dat de LaptopLifestyle een manier van leven is, vandaar ook de naam: lifestyle. Het grootste doel van de LaptopLifestyle is een manier van werken ontwikkelen die je locatieonafhankelijk maakt.

Je werkt vanaf de plek van je laptop, waar deze dan ook staat. Ook is het de bedoeling dat je op den duur een financiële vrijheid gaat creëren voor jezelf, door onderdelen van je business uit te besteden en te automatiseren, en zo groei te stimuleren.

Tijden veranderen.

Werken vanaf de plek waar je maar wil. 50 jaar geleden was dit niet te bevatten.

Je staat ’s morgens om 7 uur op, zodat je om 8 uur naar je werk kan waar je een half uur voor moet rijden.

Van half 9 tot 5 ben je op je kantoor en zorg je dat je rond half 6 kan aanschuiven voor het avondeten.

Flexibiliteit en vrijheid

Als er iets is wat tegenwoordig belangrijk wordt gevonden is het wel het woord vrijheid. De aankomende generatie Z (1995-2010) zoeken naar andere dingen op de werkvloer dan de millenials.

Ongeveer de helft van deze generatie zegt grof geld te willen verdienen, en wil zich ook niet te lang verbinden aan een werkgever.

Anno 2019 zijn er al veel andere geluiden opgekomen over deze manier van werken. Werkgevers zijn tegenwoordig gewend aan de eis: flexibel werken. Veel werknemers zouden namelijk graag thuiswerken of flexibele werktijden hanteren.

Met deze flexibiliteit kunnen zij privé en werk beter combineren, bijvoorbeeld om de kinderen naar school te brengen of mantelzorg te verlenen aan een naaste.

De LaptopLifestyle: Een nieuw begin?

Zoals je op de homepagina van LaptopLifestyle hebt kunnen lezen, is het anno 2019 voor veel mensen een realiteit om hun inkomen via het internet te verdienen. Vroeger was dit iets vaags, een loze belofte op een schimmige websites.

Tegenwoordig zijn er talloze manieren die naar Rome leiden. Websites, Instagram of zelfs YouTube combineren met verdienmodellen en reclame zien we gebeuren bij een totaal nieuwe groep: influencers, maar ook online ondernemers.

Bijvoorbeeld krijg je talloze advertenties op YouTube te zien , (van een lieve Aziatische knul) die je wil vertellen hoe je kunt beginnen met een eigen webshop. Inkomens van duizenden euro’s per maand worden beloofd.

Wat er soms niet wordt bij verteld is dat het bouwen van deze inkomens maanden of jaren heeft geduurd. Maar, het bestaat.

Tegenwoordig kun je vrij gemakkelijk en zonder al te veel kosten vanaf je laptop beginnen met een inkomen opbouwen. Lees hier mijn verhaal!

ondernemer zonsopgang-min

De Laptop Lifestyle is..

een manier van werken waardoor je je inkomen van achter je laptop opbouwt. In plaats van je uren te ruilen tegen een loon, zoals in loondienst, ruil je tijd tegen een langzaam stijgend loon.

Dat betekent op lange termijn dat je ook geld verdient wanneer je niet aan het werk bent. Er zijn verschillende businessmodellen en manieren om dit te bewerkstelligen. Dat is de kracht van internet en online zijn tegenwoordig. Het internet slaapt nooit, het gaat 24 uur en 7 dagen per week door. Bol.com is 24/7 dagen per week open. Net zoals Youtube, Instagram en jouw Affiliate blog.

Update: Vandaag op 26 september heb ik in totaal 10 duizend euro opgenomen van mijn PayPro account. Hoe snel is dit gegaan. Dit zijn allemaal inkomsten die ik heb verdiend via mijn eigen affiliatewebsite(s).

laptoplifestyle paypro
Screenshot is genomen op 26 september zoals je links ziet! Dit is gewoon gaaf.

Hoe kun je de laptop lifestyle “leven”?

Ga overleggen met je baas of je vaker vanaf thuis mag werken.

Neem je laptop mee naar café’s of restaurants om daar te werken. Zo leer je productief te zijn op verschillende plekken.

Begin een website / blog over een hobby of interesse van je en maak na een tijd hier een bron van inkomsten van. (Affiliate Marketing!)

Leer een bepaalde skill waarmee je veel mensen kan helpen, en zorg ervoor dat dit locatie onafhankelijk uitgevoerd kan worden. (Voorbeeld: Digital Marketing)

Besteedt dingen uit. Zorg ervoor dat je je tijd besteedt aan hetgeen wat je verder naar financiële onafhankelijkheid helpt.
Van Dolder MEDIA | 2411GE | Bodegraven - info@laptoplifestyle.nl © 2024 - Alle rechten voorbehouden